рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai ix55 (2009-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13346 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI IX55 – NORDRIVE SNAPFIT 2

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Teleskopske šipke sa rastojanjem od 100cm do 136cm
  • Namena: Vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai ix55 su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su čvrsti i izdržljivi. No, ono što ih zaista izdvaja je jedinstveni dizajn koji se lako uklapa u estetiku vašeg vozila.

Sa setom krovnih nosača Hyundai ix55, dobićete sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu ugradnju. Bez obzira na vrstu krova vašeg vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom), Nordrive SnapFit 2 nudi različite verzije kako bi se prilagodio vašim specificnim potrebama.

Ovi krovni nosači su ne samo neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, već takođe dolaze sa GS-TÜV sertifikatom, što znači da su prošli rigorozna bezbednosna ispitivanja i da možete imati potpuno poverenje u njihovu kvalitet i sigurnost.

Prednosti

  • Univerzalni dizajn: Bez obzira na tip krova vašeg vozila, Nordrive SnapFit 2 se lako prilagođava i uklapa se savršeno.
  • Sigurnost: Svi krovni nosači su opremljeni bezbednosnim bravama i čeličnim pojasom sa EPDM gumom koji štiti krovne šine od ogrebotina.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i detaljnim uputstvima za montažu kako biste mogli da ih instalirate samostalno i bez stresa.

Zaključak

U mom iskustvu, krovni nosači Hyundai ix55 – Nordrive SnapFit 2 su vrhunski proizvod koji će vam sigurno olakšati prevoz tereta na vašem vozilu. Uz njihov univerzalni dizajn, lakoću montaže i visok nivo sigurnosti, ovi nosači su nezamenljiv dodatak za svakog avanturistu.

Pročitajte detaljna uputstva za montažu i sprovodite bezbednosna pravila kako biste osigurali optimalnu upotrebu. Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Investirajte u kvalitetne krovne nosače i budite spremni za svaku avanturu na putu. Naručite krovne nosače Hyundai ix55 – Nordrive SnapFit 2 već danas i iskusite vrhunsku udobnost i sigurnost u svakom putovanju.


Prednosti:
– Univerzalni dizajn
– Sigurnost
– Jednostavna montaža

Naručite danas na OXO MARKET i osigurajte sebi udobnost i sigurnost na putu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja