рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai ix35 (2010-2015), celicne sipke – Nordrive Club L

5.200 рсд

SKU: GTC14066 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI IX35 (2010-2015), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB L

Nemaćete više brige oko prevoza sa krovom

Zamislite kako biste se osećali ako biste imali najbolje krovne nosače za svoje vozilo. Bezbednost, kvalitet i jednostavnost su sve što vam treba. Dobrodošli u Nordrive Club L

Kada je u pitanju transport tereta na vašem vozilu, bez obzira da li su u pitanju krovni koferi, nosači za bicikle ili ski nosači, nema potrebe za brigu kada imate Krovne nosače Hyundai ix35. Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza, a pružaju i sigurnost i praktičnost.

Sada ću vam reći sve što trebate znati o ovim fenomenalnim krovnim nosačima.

Kvalitet i izdržljivost

Krovni nosači Hyundai ix35 izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. To znači da ste sigurni da su ovi nosači čvrsti i izdržljivi. Nećete morati da se brinete o njihovoj trajnosti, jer su dizajnirani da izdrže svakodnevnu upotrebu.

Uz to, krovni nosači Nordrive Club L dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Nema potrebe za dodatnom kupovinom ili traženjem dodatnih delova. Sve što vam treba je uključeno u ovaj set.

Bezbednost na prvom mestu

Znamo koliko je važno da vaš teret ostane siguran tokom vožnje. Zato su Nordrive krovni nosači prošli GS-TÜV sertifikaciju. To je garancija da su ovi nosači ispunili najviše standarde bezbednosti.

Jednostavna instalacija

Ne morate biti profesionalac ili imati posebne veštine da biste instalirali ove krovne nosače. Sve što treba da uradite je da pratite jednostavna uputstva koja dolaze sa setom. Uz malo truda, možete sami instalirati ove nosače na svoje vozilo.

Podesive i prilagodljive šipke

Krovne šipke ovih nosača izrađene su od visokokvalitetnog čelika, a presvučene su PVC plastikom koja je otporna na klizanje i ogrebotine. Donji kanali su posebno oblikovani kako bi omogućili jednostavno montiranje šipki na šape nosača.

Jastučići na krovnim šapama napravljeni su od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje. Ovo je posebno važno jer želimo da vaša vozila ostane netaknuto tokom korišćenja ovih krovnih nosača.

Širina i visina krovnih šapa ovih nosača je podesiva, što ih čini veoma prilagodljivim za većinu originalnih uzdužnih šina na vozilima. Na ovaj način, možete biti sigurni da će krovni nosači savršeno odgovarati vašem vozilu.

Maksimalna nosivost i sigurnost

Krovni nosači Hyundai ix35 (2010-2015), celicne sipke – Nordrive Club L mogu izdržati maksimalno opterećenje od čak 100kg. Ovo je od vitalnog značaja kada želite da prenesete svoje omiljene stvari na krovu svog vozila. Bez brige, ovi nosači će to sigurno izdržati.

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, zato je važno da pažljivo pratite uputstva za montažu i proverite da li su svi delovi prisutni u isporučenom setu. Pridržavajte se bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čelika
  • Podesive i prilagodljive šipke
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Započnite svoje avanture na putu sa krovom i nabavite Krovne nosače Hyundai ix35 (2010-2015), celicne sipke – Nordrive Club L odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja