рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8647 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (III/PD) CW (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

KROVNI NOSAČI – IDEALNO REŠENJE ZA VAŠE POTREBE PREVOZA

Krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) CW su savršeni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi. Dobijate potpuno spreman kompletan set koji je jednostavan za montažu. Ovi krovni nosači su dizajnirani za specifičan tip krova automobila i dolaze u različitim verzijama, u zavisnosti od vaših potreba.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači su proizvedeni i sertifikovani prema najvišim standardima. Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni u njihovu sigurnost i pouzdanost.

Besplatna montaža za sve kupce

Kao dodatnu pogodnost, uz svaku kupovinu krovnog nosača, obezbeđena je besplatna montaža u našoj radnji. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno montirani i bezbedno pričvršćeni.

Višenamenski nosači

Krovni nosači su neophodni deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača, nosača za bicikle i ostalih dodataka. Bez ovih nosača, vaše putovanje ne bi bilo tako udobno i praktično.

Kompletan set

Komplet krovnih nosača za Hyundai i30 (III/PD) CW dolazi sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite odnosi se na kompletan set koji je potreban za vaše vozilo.

Dodatne bravice za zaključavanje

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali nisu neophodne za montažu nosača. Bravice pružaju dodatnu sigurnost i sprečavaju krađu vaše opreme.

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark
 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
 • Dizajniran kao avionsko krilo, sa niskim kačenjem na krov automobila
 • Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma
 • Hvatači (stope) napravljeni od čelika i poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike
 • Smanjena visina hvatača za lepši izgled auta
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Upustvo za montiranje krovnih šipki

Da biste pravilno montirali krovne šipke, molimo vas da pažljivo pročitate priloženo upustvo. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne.

Krovni Kit – Cruz 936-567

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i dizajniran da se savršeno uklopi sa vašim vozilom. Da biste pravilno montirali krovni kit, molimo vas da pažljivo pročitate priloženo upustvo.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Molimo vas da pre montaže krovnih nosača pročitate priloženo bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku i rado ćemo vam pomoći.

Zemlja porekla: Španija

Originalni Cruz krovni nosači dolaze direktno iz Španije, gde se proizvode sa najvećom pažnjom i stručnošću. Možete biti sigurni u njihov kvalitet i performanse.

Za više informacija

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja o ovim fantastičnim krovnim nosačima. Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača za različite marke i modele automobila.


Prednosti

 • Atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Aerodinamične aluminijumske šipke
 • Izuzetno kvalitetna izrada

Poručite svoje krovne nosače Hyundai i30 (III/PD) CW (2017-) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo Fix Dark i obezbedite sebi udobnost, praktičnost i sigurnost prilikom prevoza dodatne opreme. Ne propustite ovu sjajnu ponudu.

Zakažite montažu već danas

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja