рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8645 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I30 (III/PD) 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Krovni nosači savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Otkrijte vrhunske krovne nosače za vaš automobil

Nudimo vam visokokvalitetne krovne nosače za Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-) koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom tereta na krovu vašeg vozila. Ovi krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući izuzetnu snagu i trajnost za vašu sigurnost i zaštitu tereta koji prevozite.

Predstavljamo vam – Cruz Airo Fix Dark

Sa ponosom vam predstavljamo Cruz Airo Fix Dark krovne nosače koji će vam pružiti najbolje iskustvo prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Ovi krovni nosači su dizajnirani da se savršeno uklope u estetiku i izgled vašeg Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-) automobila.

Glavne karakteristike Cruz Airo Fix Dark krovnih nosača:

 • Napravljen od aerodinamičnih aluminijumskih šipki u crnoj boji
 • Niski profil za lepši izgled vašeg vozila
 • Otporan na buku i otpor vazduha za veću udobnost prilikom vožnje
 • Jednostavan za montažu i siguran za vaše terete
 • Dizajniran posebno za Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-)
 • Maksimalna nosivost od 75kg

Uz Cruz Airo Fix Dark krovne nosače, dobićete:

 • Set od 2 krovne šipke
 • 4 krovna hvatača (šape-stope)

Sertifikovani kvalitet

Cruz Airo Fix Dark krovni nosači poseduju prestižne sertifikate koji garantuju njihovu sigurnost i kvalitet. Dobili su sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU, koje potvrđuju njihovu prepoznatu vrednost na tržištu.

Iskoristite besplatnu montažu krovne nosače

Kupovinom krovnih nosača za vaš Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-) u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu uslugu montaže. Naši stručno obučeni tehničari će vam pružiti vrhunsku uslugu i postaviti krovne nosače na vaše vozilo sa pažnjom i preciznošću.

Odaberite pravu opremu za vaša putovanja

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača, ili nosača za bicikla. Sa Cruz Airo Fix Dark krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurna tokom putovanja.

Snažan dizajn za optimalnu funkcionalnost

Cruz Airo Fix Dark krovni nosači su osmišljeni da pruže izvanredan izgled i funkcionalnost. Sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama u crnoj boji, izgledaće moderno i elegantno na vašem vozilu. Njihovi niski profili doprinose smanjenom otporu vazduha i smanjenju buke tokom vožnje.

Takođe, Cruz Airo Fix Dark krovni nosači imaju kanale na gornjoj strani šipki koji omogućavaju jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Sve što vam treba je da se pobrinete za pravilno postavljanje kako biste osigurali sigurnost tereta tokom vožnje.

Opustite se i uživajte u vožnji

Sa Cruz Airo Fix Dark krovnim nosačima za Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-), možete se opustiti i uživati u vožnji bez brige o sigurnosti vaše opreme. Njihova maksimalna nosivost od 75kg omogućava vam prevoz različitih tereta bez ikakvih problema.

Prednosti

 • Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn
 • Smanjena visina za lepši izgled vozila
 • Praktični kanali za brzo postavljanje dodatne opreme
 • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost
 • Besplatna usluga montaže u našim maloprodajnim objektima

Uradite pravu stvar i investirajte u Cruz Airo Fix Dark krovne nosače za vaš Hyundai i30 (III/PD) 5 vrata (2017-). Zahvaljujući njima, vaše putovanje će biti sigurno, udobno i u stilu. Ne propustite priliku da dodate funkcionalnost i estetiku svom vozilu!

Dodajte u korpu

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set.

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

*Samo za vozila opremljena sa fiksnim tačkama (nosač se šra

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja