рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i30 CW SW (2012-2017) – Cam Totus 40121

10.300 рсд

SKU: GTC10930 Kategorija:

KROVNI NOSAČI – Hyundai i30 CW SW (2012-2017) – Cam Totus 40121

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim vrsti krova na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su neophodni za montažu krovne kutije, nosača za skije ili bicikala.

Kompletan set za vaše potrebe

Krovni nosači Hyundai i30 CW SW (2012-2017) – Cam Totus 40121 su kompletan set koji vam omogućava da lako i bezbedno prevozite teret na krovu vašeg vozila. Prikazana cena odnosi se na kompletan set koji dobijate.

Prilagođeni vozilima sa ili bez pričvrsnih tačaka

Ovi krovni nosači su idealni za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina!). Obezbeđuju čvrsto pričvršćivanje i sigurnost vašeg tereta tokom vožnje.

Detalji seta:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), uključujući komplet adapera i crne poklopce od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju presek 40x25mm i debljinu od 1,2 mm.
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i visoku otpornost na UV zrake.
  • Preporučeni kapacitet nosivosti za ovaj krovni nosač je 50kg.

Konsultujte nas za dodatne informacije

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vam pružiti sve dodatne informacije koje vam mogu biti potrebne. Takođe, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.


Prednosti:

  • Jednostavna i sigurna montaža
  • Visok kvalitet materijala i izrade
  • Prilagođeni za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka

Naručite krovne nosače za svoje vozilo i iskusite praktičnost i sigurnost u prevozu tereta na krovu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja