рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i30 5v (2017-), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11215 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI I30 5v (2017-), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL


Specifikacija

  • Visokokvalitetni čelični krovni nosači
  • Set od 2 krovne šipke i 4 šape
  • Maksimalna nosivost: 50kg

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. G3 krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila – sa i bez pričvršćnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat, što znači da su uspešno prošli ISO/PAS testove. Takođe su testirani udarnom snagom od 8G i na nosivost od 50kg (za Pacific nosače 75kg). Ovi krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

G3 Pacific Steel krovni nosači su napravljeni od čelika visokog kvaliteta. Krajevi šipki poseduju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja. Ovaj model krovnih nosača je namenjen samo za vozila koja su opremljena sa ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnih šina). Maksimalna nosivost je 50kg.

Montiranje G3 Pacific Steel krovnih nosača je veoma jednostavno. Uz samo nekoliko koraka, nosači su spremni za upotrebu. Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, preporučujemo da pogledate i način postavljanja zaštite kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, nudimo vam i besplatnu montažu. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Na našoj zvaničnoj internet stranici možete pronaći više informacija o ovom proizvodu.

Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača!

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični materijal
  • Jednostavna montaža
  • Praktičan i pouzdan način prevoza

ODGOVORITE NAZOVITE 021/442-954 I PORUČITE JOŠ DANAS!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja