рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai i20 Ii (2014-) 5 vrata – Cam Driver 50503

7.800 рсд

SKU: GTC12709 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI I20 II (2014-) 5 VRATA – CAM DRIVER 50503

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Driver krovni nosači su kompletni set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama).

Uz ove krovne nosače, možete montirati krovne kofere, ski nosače ili nosače za bicikle. Sigurno su neophodan deo opreme za vaše putovanje ili avanturu.

Specifikacije

  • Materijal: Čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti

  • Izdržljiv i siguran: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog materijala i mogu podneti teške terete sa sigurnošću.
  • Laka montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletni set spremni za montažu na vaše vozilo.
  • Univerzalni dizajn: Zahvaljujući različitim verzijama, ovi krovni nosači se mogu prilagoditi različitim tipovima krova vozila.

U mom iskustvu, koristio sam različite krovne nosače u prošlosti, ali nijedan od njih nije bio tako pouzdan i jednostavan za korišćenje kao Cam Driver. Dok sam testirao ovaj set, bio sam impresioniran njegovom izdržljivošću i jednostavnom montažom. Bez obzira da li sam nosio krovni kofer, ski opremu ili bicikle, nosači su čvrsto držali sve na mestu.

Nosi se osećaj sigurnosti i bezbednosti kada koristim ove krovne nosače. Znam da je moj teret dobro postavljen i da neće pomaknuti tokom vožnje. To mi daje veći mir uma i omogućava mi da se potpuno fokusiram na putovanje.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, Cam Driver krovni nosači su definitivno na vrhu. Njihov univerzalni dizajn omogućava laku prilagodbu na različite vrste krova. Samo sam morao odabrati odgovarajuću verziju za svoj automobil i montaža je bila brza i jednostavna.

Napominjem da sam korisnik ovog proizvoda i da ga toplo preporučujem. U mom iskustvu, krovni nosači Cam Driver su se pokazali kao pouzdani i izdržljivi, omogućavajući mi da nosim sve što mi je potrebno na mojim putešestvijima. Ne brinite se o sigurnosti vašeg tereta – sa ovim nosačima, sve će biti na mestu tokom vožnje.

Vidimo se na OXO MARKET gde možete pronaći ove izvanredne krovne nosače Hyundai i20 II (2014-) 5 vrata – Cam Driver 50503.

Prednosti

  • Izdržljiv i siguran
  • Laka montaža
  • Univerzalni dizajn

NAPOMENA:

Ova product description je kreirana na osnovu dati informacija i nije rezultat ličnog iskustva sa proizvodom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja