рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Getz (2002-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13219 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI GETZ (2002-2009), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

  • Lako se montiraju na vaš Hyundai Getz vozilo
  • Izrađene su od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • GS-TÜV sertifikat garantuje njihovu sigurnost i kvalitet

Specifikacije

  • Materijal: Čelik
  • Kompatibilnost: Hyundai Getz (2002-2009)
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

U potrazi ste za pouzdanim krovnim nosačima za vaš Hyundai Getz automobil? Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima pružaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađene od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost prilikom prenosa tereta na krovu vozila.

Nordrive krovnim nosačima možete jednostavno montirati sve vrste krovnih kutija, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovaj kompletan set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za jednostavnu i brzu ugradnju.

Ono što čini ove krovnenosače posebnim je njihov GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete biti potpuno sigurni da su ovi nosači prošli rigorozne testove kako bi se osigurala njihova upotrebljivost i bezbednost.

Krovne sipke su teleskopske i prilagođavaju se rastojanju između šina na krovu Hyundai Getz vozila. Montiraju se na šine zahvaljujući kvalitetnim krovnim šapama sa čeličnim pojasom. Ova kombinacija obezbeđuje snažno prianjanje i sprečava pomeranje krovnih nosača tokom vožnje.

Da biste sigurno koristili ove krovnosace, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu koja dolaze uz proizvod. Proverite da li imate sve potrebne delove iz kompleta i da li pravilno montirate nosače na vaše vozilo.

Takođe, obratite pažnju na bezbednosna uputstva koja obezbeđuju sigurnu upotrebu krovnih nosača. Nemojte prelaziti maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina i pridržavajte se maksimalne nosivosti kako biste izbegli nezgode ili oštećenje vozila.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKETu kako biste dobili više informacija o ovim krovnim nosačima i pregledali našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Uverite se sami u njihovu kvalitet i efikasnost!

Ne propustite priliku da poboljšate svoje putovanje i prilagodite krov vašeg Hyundai Getz vozila za sve vaše potrebe prevoza. Poručite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja