рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Atos Prime (1999-2008) 5 vrata. bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5015

7.800 рсд

SKU: GTC12930 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI ATOS PRIME (1999-2008) 5 VRATA. BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINIA

Spisak specifikacija:

  • Set krovnih nosača idealan za prevoz potreba na vašem vozilu
  • Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila
  • Neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla

Opis proizvoda:

Krovni nosači su neophodni kada želite da prenesete teret na krovu vašeg vozila. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Hyundai Atos Prime (1999-2008) sa pet vrata, koji nemaju uzdužne krovne sine. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i pouzdanim.

Cam Driver krovni nosači su veoma praktični i lako se montiraju na vaše vozilo. Ovaj set je kompletno opremljen za ugradnju i uključuje dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje. Crne čelične šipke i krovnih šape (hvataljke) obezbeđuju sigurno i stabilno držanje tereta na krovu.

Preporučena nosivost ovih krovnih nosača je 50kg, što ih čini idealnim za prevoz raznih tereta, poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Bez obzira na vaše potrebe prevoza, ovi krovni nosači će vam pružiti sigurno i pouzdano rešenje.

Prednosti:

  • Izdržljiv materijal: Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila koji pruža dugotrajnost i pouzdanost.
  • Jednostavna montaža: Kompletan set je spreman za ugradnju, što vam štedi vreme i napore.
  • Univerzalna upotreba: Dizajniran za Hyundai Atos Prime (1999-2008) sa pet vrata, bez uzdužnih krovni sina, ali može se koristiti i na drugim vozilima.

Kupite krovne nosače Hyundai Atos Prime (1999-2008) 5 vrata. bez uzdužnih krovnih sina – Cam Driver 5015 i obezbedite siguran i pouzdan prevoz na krovu vašeg vozila!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu dostupnih informacija o proizvodu. Za više detalja, molimo vas da se obratite proizvođaču ili pročitate dodatne informacije na OXO MARKET-u.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja