рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Accent (III/MC) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8728 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HYUNDAI ACCENT (III/MC) SEDAN 4 VRATA (2005-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači koji oduzimaju dah!

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn
  • Kvalitetan materijal
  • Lako montiranje

Dobrodošli na OXO MARKET! Uživajte u čarima online kupovine i istražite našu neverovatnu ponudu proizvoda. Danas želim da vam predstavim jedan proizvod koji će zaista poboljšati vašu vožnju – Krovni nosači Hyundai Accent (III/MC) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke – Cruz Airo T.

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi osigurali izdržljivost i sigurnost. Kada sam testirao ovaj proizvod, odmah sam primetio koliko jednostavno možete montirati ove nosače na svoj automobil. Ne samo da su laki za montažu, već takođe izgledaju fantastično na vozilu.

Da biste bili sigurni da je ovaj proizvod pouzdan i siguran za upotrebu, svaki Cruz krovni nosač poseduje sertifikate za bezbednost, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju vrhunski kvalitet i performanse.

Jedna od najboljih stvari o ovim krovnim nosačima je ta što ih ne morate montirati samo kako biste prevozili teret. Možete ih koristiti i za montažu krovnih kofera, nosača za bicikla ili ski nosača. Ovo vam pruža neverovatnu fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja vašim potrebama.

A sada, da razgovaramo o jedinstvenim karakteristikama ovog proizvoda. Krovne šipke Cruz Airo T izuzetno su aerodinamične i izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. To znači da ne samo da će izgledati atraktivno na vašem vozilu, već će i smanjiti otpor vazduha i buku tokom vožnje. Kada koristite ovaj proizvod, primetićete koliko je tiha vožnja i koliko je manje vibracija prisutno.

Ove krovne šipke imaju dužinu od 118 cm i mogu nositi teret do 75 kg, što znači da su dovoljno snažne da izdrže sve vaše potrebe prevoza. Bez obzira da li želite da ponesete krovni kofer za porodični odmor ili da montirate nosač za bicikle za avanturističke vožnje, ove šipke će vam omogućiti da to uradite bezbedno i lako.

Upustvo za Montiranje Krovnih šipki je priloženo u paketu i pruža vam detaljne instrukcije kako da pravilno montirate ove nosače na svoj automobil. Pratite korake i imaćete ih montirane za vrlo kratko vreme.

U blizini Sada je pravo vreme za akciju! Ne propustite priliku da unapredite vaše iskustvo vožnje! Poručite krovne nosače Hyundai Accent (III/MC) Sedan 4 vrata (2005-2011), alu šipke - Cruz Airo T danas i uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji. Ne zaboravite da ih montirate ili zakažete besplatnu montažu kroz našu maloprodajnu mrežu. Vaše putovanje nikada nije bilo bolje!

Specifikacije:
Materijal: aluminijum
Dužina šipki: 118 cm
Maksimalna nosivost: 75 kg
Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Pronađite pravi krovni nosač za svoj automobil i unapredite svoje putovanje danas. Vaša sigurnost i udobnost su naša najviša prioritet!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja