рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Concerto (1988-1994) 4/5 vrata – Cam Logico 41014

7.800 рсд

SKU: GTC10770 Kategorija:

KROVNI NOSACI HONDA CONCERTO (1988-1994) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41014

Faktualni opis proizvoda

Krovni nosaci Cam Logico su savrseno resenje za sve vase prevozne potrebe na vozilu. Izradjeni su od kvalitetnog celicnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Krovni nosaci su neophodan deo za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Ovaj konkretan set krovnih nosaca je namenjen za Honda Concerto vozila, modeli od 1988. do 1994. godine, sa 4 ili 5 vrata.

Sami krovni nosaci su crne boje i izradjeni od celicnog materijala visokog kvaliteta. Set takodje ukljucuje cetiri sisteme za pričvršcivanje (krovne sape) koji su crne boje, kao i kompleti adaptera i crni poklopci od polipropilena. Tu su i dve celicne sipke duzine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Sipke imaju presek od 40x25mm i debljinu od 1,2mm. Dodatna prednost sipki je sto su oblozene crnim plasticnim omotacem koji obezbedjuje dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Preporucena nosivost ovog krovnog nosaca je 50kg. To znaci da mozete bezbedno prevoziti razlicite terete kao sto su koferi, skije ili bicikli, bez brige o sigurnosti.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi nosaci odgovarajuci za vase vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i nasi strucnjaci ce vam pruziti sve potrebne informacije.

Proizvod je dostupan na zvanicnoj stranici OXO MARKET-a.

Prednosti

  • Kompletan set krovnih nosaca spreman za ugradnju
  • Izradjeni od kvalitetnog celicnog profila
  • Crni plastificiran omotac za bolje prianjanje i otpornost na UV zrake

Postavite narudzbinu i obezbedite siguran prevoz vasa opreme sa krovnim nosacima Cam Logico!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja