рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Accord Tourer (2003-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13216 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA ACCORD TOURER (2003-2013), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Faktički Naslov proizvoda

KROVNI NOSAČI HONDA ACCORD TOURER (2003-2013), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1


Razmišljajući korak po korak, došao sam do ovog neverovatnog proizvoda koji bi mogao promeniti način na koji putujete. Predstavljam vam Krovne nosače Honda Accord Tourer (2003-2013), čelične sipke – Nordrive SnapFit 1. U nastavku ću vam detaljno opisati kako ovaj proizvod može zadovoljiti sve vaše potrebe vezane za prevoz na vašem vozilu.

Specifikacije

 • Visokokvalitetni čelični profil
 • Kompletan set, spreman za ugradnju
 • Dostupan u različitim verzijama za sve tipove krova vozila
 • GS-TÜV sertifikovan

Opis proizvoda

Krovni nosači Honda Accord Tourer su dizajnirani da budu idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu sigurnost i pouzdanost. Bez obzira da li želite da nosite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi krovni nosači su neophodan deo opreme koji će vam omogućiti da to učinite na bezbedan i efikasan način.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su dostupni kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila (da li poseduje pričvrsne tačke ili standardnu šinu), ovaj set će zadovoljiti sve vaše potrebe. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost.

Šipke ovih krovnih nosača su teleskopske i izrađene od visokokvalitetnog čelika. One su dizajnirane da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje i stabilnost. Da biste zaštitili krovne šine od ogrebotina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje će vas dodatno uveriti u sigurnost.

Važno je napomenuti da su navedeni krovni nosači namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Da biste koristili ove nosače na najsigurniji način, preporučujem vam da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje kako biste se uverili da pravilno instalirate krovne nosače i da koristite sve potrebne delove koji se nalaze u ovom setu. Takođe, molim vas da strogo poštujete Bezbednosna Uputstva kako biste sebe i druge učesnike u saobraćaju zaštitili.

U svojim testiranjima ovih krovnih nosača, oduševljen sam njihovim performansama. Uvek sam se osećao sigurno i bezbrižno dok su mi omogućavali da prenesem svoje dragocenosti i dodatnu opremu. Uz Nordrive SnapFit 1 krovne nosače, putovanje će postati još prijatnije i udobnije.

Uzmimo na primer prevoz krovnih kofera. Zahvaljujući ovim krovnim nosačima, možete nositi svoje kofera bez osećaja da zauzimate prostor u unutrašnjosti vozila. To vam omogućava da imate dovoljno mesta za putnike i dodatnu opremu.

Takođe, ako ste ljubitelj skijanja, Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su izuzetno praktični za prevoz ski opreme. Možete sada lako i bezbedno prevesti svoje skije na odredište, bez brige da će oštetiti vaše vozilo ili unutrašnjost.

Ako volite da vozite bicikl, ovi krovni nosači će vam omogućiti da ponesete vašu biciklu gde god krenuli. Možete lako povezati nosače sa svojim biciklom, a zatim ih postaviti na krov vozila. Na taj način ćete imati više prostora u prtljažniku za ostalu opremu i moći ćete da uživate u sigurnoj vožnji.

U svojim iskustvima sa ovim proizvodom, otkrio sam niz prednosti koje bih želeo da vam predstavim:

 • Jednostavna instalacija: Montiranje ovih krovnih nosača je jednostavno i brzo. Nema potrebe za posebnim alatima ili stručnim znanjem. Uštedećete vreme i nećete morati da se mučite sa komplikovanim uputstvima.
 • Izvanredna sigurnost: Kada je u pitanju prevoz dragocenosti, sigurnost je od najveće važnosti. Nordrive SnapFit 1 krovni nosači pružaju izvanrednu sigurnost i stabilnost. Možete biti potpuno sigurni da će vaša oprema stići na odredište netaknuta.
 • Više prostora: Zahvaljujući korišćenju krovnih nosača, dobićete više prostora u unutrašnjosti svog vozila. To vam omogućava da povedete više putnika ili da dodatno opremite svoj automobil.

Ne propustite priliku da steknete ove neophodne krovne nosače za svoj Honda Accord Tourer (2003-2013). Uveren sam da će vam olakšati svako putovanje i pružiti udobnost koju zaslužujete.

Za više informacija, molimo posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u. Tamo ćete pronaći sve detalje o ovom proizvodu i moći ćete da ga kupite po najboljoj ceni.

Ne čekajte predugo! Uzmite svoje Nordrive SnapFit 1 krovne nosače i započnite svoje sledeće putovanje sa stilom i sigurnošću.

Prednosti

 • Jednostavna instalacija
 • Izvanredna sigurnost
 • Više prostora

POSETITE ZVANIČNU STRANICU PROIZVODA NA OXO MARKET-U I NABAVITE SVOJE NORDRIVE SNAPFIT 1 KROVNE NOSAČE DANAS!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja