рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Transit Courier (2014-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13214 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD TRANSIT COURIER (2014-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Dimenzije: Teleskopske šipke prilagodljive šinama od 80cm do 111cm
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Description

Kada su u pitanju krovni nosači za Ford Transit Courier, Nordrive SnapFit 1 je upravo ono što vam treba. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno pouzdani i otporni.

Jednostavna montaža i fleksibilnost

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletni set spremni za ugradnju. Sipke su teleskopske, što znači da su prilagodljive dužini šina na vašem vozilu (od 80cm do 111cm). Ovo omogućava jednostavnu montažu i prilagodljivost različitim dimenzijama vozila.

Bezbednost na prvom mestu

Kako biste imali potpunu sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila, Nordrive SnapFit 1 krovni nosači dolaze sa sertifikatom GS-TÜV. To znači da su prošli rigorozne bezbednosne testove i ispunjavaju najviše standarde.

Zaštita šina i jednostavno korišćenje

Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji savršeno prijanja uz šine i sprečava pomeranje nosača tokom vožnje. Dodatno, šape su obložene EPDM gumom koja štiti šine od ogrebotina i oštećenja.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pri montaži, držite se uputstva za montiranje kako biste bili sigurni da su svi delovi pravilno postavljeni.

Iskoristite maksimalnu nosivost

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su izuzetno snažni i mogu podneti teret do 100kg. To vam omogućava da bezbedno prevozite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle bez brige o njihovoj stabilnosti.

Prednosti

 • Izuzetno pouzdani: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su veoma izdržljivi i pružaju pouzdanost tokom vožnje.
 • Jednostavna montaža: Kompletan set koji dolazi sa svim potrebnim delovima omogućava brzu i jednostavnu montažu.
 • Sertifikat GS-TÜV: Bezbednost je na prvom mestu, a ovaj sertifikat garantuje da su Nordrive SnapFit 1 krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne testove.

Čekamo vas na OXO MARKET-u!

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači za Ford Transit Courier su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Bezbednost, pouzdanost i jednostavnost montaže su ono što ih izdvaja od drugih krovni nosača na tržištu.

Ne gubite vreme, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača. OXO MARKET vam pruža najbolji izbor kvalitetnih i pouzdanih proizvoda.

Naručite Nordrive SnapFit 1 krovne nosače već danas i obezbedite siguran i udoban prevoz tereta na krovu vašeg Ford Transit Couriera.

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne mora tačno odražavati sve karakteristike i benefite samog proizvoda.


Prednosti:

 • Izuzetno pouzdani
 • Jednostavna montaža
 • Sertifikat GS-TÜV

Naručite već danas i obezbedite siguran i udoban prevoz tereta na krovu vašeg Ford Transit Couriera!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja