рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Tourneo Courier (2014-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5925 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD TOURNEO COURIER (2014-2018), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

PREDSTAVLJAMO KROVNE NOSAČE ZA VAŠ FORD TOURNEO COURIER

Krovni nosači su neizostavni kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu. Ukoliko vam je potreban prostor za krovne kofer-e, ski nosače ili nosače za bicikle, krovni nosači su idealno rešenje za vas. Predstavljamo vam krovne nosače za Ford Tourneo Courier (2014-2018) sa aluminijumskim šipkama – Nordrive RailPro M koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

KVALITETNE ŠIPKE OD ALUMINIJUMA

Nordrive RailPro M krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila. Šipke su od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i oštećenja. Ove šipke su osmišljene da pruže maksimalnu sigurnost i izdržljivost.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I KOMPLETAN SET

Nordrive krovni nosači za Ford Tourneo Courier dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Uz krovne nosače dobijate sve neophodne delove za montažu. Montaža je jednostavna i uz pomoć uputstva za montažu možete samostalno postaviti nosače na svoje vozilo.

ELEGANTAN DIZAJN I UZDRŽLJIVE KROVNE ŠAPE

Krovne šape koje dolaze uz ove nosače su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila i pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Šape su dizajnirane sa posebnom pažnjom kako bi se uklopile sa izgledom vašeg vozila i istovremeno pružile vrhunsku funkcionalnost.

SPECIFIKACIJE

 • Model: Ford Tourneo Courier (2014-2018)
 • Tip šipki: Aluminijumske šipke
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno opterećenje: 100kg
 • Maksimalno rastojanje između šina na koje je moguće montirati nosače: 112,5cm

PREDNOSTI

 • Lako montiranje i kompletni set: Nosači dolaze kao potpuni set, spreman za montažu, uz sve neophodne delove i uputstvo koje vam omogućava jednostavnu samostalnu instalaciju.
 • Kvalitetna izrada: Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog eloksiranog aluminijuma i izdržljive plastike. Pružaju sigurnost i izdržljivost u svakodnevnom korišćenju.
 • Maksimalna sigurnost: Krovne šape sa hvatačima pružaju maksimalno prianjanje na uzdužne krovne šine, čime se osigurava stabilnost tereta i bezbedna vožnja.
 • Univerzalna upotreba: Nosači su pogodni za montažu svih vrsta krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, čime vam pružaju mogućnost da nosite sve što vam je potrebno za avanture na putovanjima.

KUPITE KROVNE NOSAČE FORD TOURNEO COURIER (2014-2018) DANAS!

Ukoliko želite da obezbedite sigurno i praktično prevoženje tereta na vašem Ford Tourneo Courier vozilu, krovni nosači – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za vas. Ne propustite priliku da kupite ovaj vrhunski proizvod po izuzetnoj ceni. Za kupovinu i sve dodatne informacije posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u.

NAĐITE VIŠE KROVNIH NOSAČA

PREDNOSTI

 • Lako montiranje i kompletni set
 • Kvalitetna izrada
 • Maksimalna sigurnost

NAPOMENA: Ova ponuda se odnosi samo na krovne nosače za Ford Tourneo Courier (2014-2018). Teret koji se montira na nosače ne sme prelaziti maksimalno opterećenje od 100kg.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja