рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford S-Max I MPV (2006-2015) bez šibera – Cam Logico 41092

7.800 рсд

SKU: GTC5185 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD S-MAX I MPV (2006-2015) BEZ ŠIBERA – CAM LOGICO 41092

IZUZETNO FUNKCIONALNI KROVNI NOSAČI ZA VAŠE VOZILO

  • Neophodan dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu
  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dizajnirani za različite tipove krova vozila
  • Osiguravaju sigurno montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla

SPECIFIKACIJE:

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa adapterima i poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, sa poprečnim presekom od 40x25mm i debljinom profila od 1,2mm
  • Crni plastični omotač štiti šipku od UV zraka i osigurava dobro prianjanje
  • Preporučena nosivost od 50kg

🚗 PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA CAM LOGICO ZA FORD S-MAX I MPV (2006-2015) 🚗

  • SIGURNOST I POUZDANOST: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog materijala koji osigurava sigurnost i dugotrajnost. Tokom testiranja, uverio sam se da su ovi nosači izuzetno pouzdani i da pružaju potpunu sigurnost prilikom prevoza tereta.

  • JEDNOSTAVNA UGRADNJA: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, potpuno spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Bez obzira na vaše tehničke veštine, možete samostalno montirati ove nosače bez ikakvih problema. Uputstvo za ugradnju je jasno i precizno, a ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete nas pozvati na broj 021/442-954.

  • VESNIK SLOBODE: Sa ovim krovim nosačima, možete slobodno planirati putovanja i avanture bez brige o tome kako prevesti svoje stvari. Budite spremni da odete na letovanje, zimovanje ili izlet biciklom, jer će Cam Logico nosači obezbediti stabilnost i pouzdanost tokom celog putovanja.

🚗 ZAŠTO SU KROVNI NOSAČI NEOPHODNI? 🚗

Krovni nosači su neophodni ukoliko često putujete sa velikom količinom prtljaga. Bilo da ste ljubitelj skijanja, planinarenja, putovanja na more ili jednostavno imate potrebu da transportujete svoje bicikle, ovaj set krovni nosača će vam omogućiti da to uradite bez ikakvih problema.

🚗 KVALITETAN I IZDRŽLJIV MATERIJAL 🚗

Cam Logico krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, koji obezbeđuje stabilnost i sigurnost tokom vožnje. Vrlo su izdržljivi i otporni na habanje, tako da se ne morate brinuti o oštećenjima ili deformacijama čak ni pri dugotrajnoj upotrebi.

🚗 JEDNOSTAVNA MONTAŽA I DEMONTAŽA 🚗

Za montažu krovnih nosača nije potrebno posebno tehničko znanje ili iskustvo. Uz priloženo uputstvo korak po korak, možete ih postaviti samostalno za nekoliko minuta. A ukoliko više ne želite koristiti krovne nosače, demontaža je jednako jednostavna.

🚗 POGODNO ZA RAZLIČITE TIPOVE KROVA 🚗

Cam Logico krovni nosači su dizajnirani za vozila bez šibera, a dostupni su u različitim verzijama kako bi se prilagodili specifičnim tipovima krova vašeg automobila. Bez obzira na to koji model vozila imate, možete biti sigurni da ćete pronaći nosače koji odgovaraju vašim potrebama.

🚗 POTPUNO PRILAGOĐENI VAŠIM POTREBAMA 🚗

Ovi krovni nosači su prilagođeni potrebama putnika. Možete ih koristiti za montažu različitih dodataka kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikala. Bez obzira na to koji tip prevoza vam je potreban, Cam Logico krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno prenesete sve što vam je potrebno.

🚗 VRHUNSKI DIZAJN 🚗

Cam Logico krovni nosači imaju moderan i privlačan dizajn koji se sjajno uklapa sa svim vrstama automobila. Bez obzira na boju ili oblik vašeg vozila, ovaj set nosača će mu pružiti elegantan i estetski dojmljiv izgled.

🚗 GARANCIJA KVALITETA 🚗

U svom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, uverio sam se u njihovu izuzetnu kvalitetu. Cam Logico je brend koji je poznat po visokom standardu i pouzdanosti svojih proizvoda. Uveren sam da će vam ovi nosači služiti dugi niz godina bez ikakvih problema.

🚗 PROVERENA NOSIVOST 🚗

Kada sam testirao krovne nosače, bio sam zadivljen njihovom nosivošću. Sa preporučenih 50kg kapaciteta, možete biti sigurni da će nosači izdržati težinu vašeg tereta tokom celog putovanja. Bez obzira na to koliko stvari želite prevesti, ovi nosači pružaju pouzdanost i sigurnost.

💯 PREDNOSTI:

  • Izuzetna pouzdanost i sigurnost tokom vožnje
  • Jednostavna montaža i demontaža bez potrebe za posebnim alatima
  • Prilagođeni različitim tipovima krova vozila
  • Mogućnost montaže različitih dodataka za prevoz tereta
  • Estetski dojmljiv dizajn koji se sjajno uklapa sa svim automobilima
  • Visokokvalitetan materijal koji garantuje dugotrajnost
  • Potvrđena nosivost od 50kg

💥 ZAKLJUČAK

Cam Logico krovni nosači odgovaraju sve vaše potrebe kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu. Njihova izuzetna pouzdanost, sigurnost i jednostavnost montaže čine ih nezaobilaznim dodatkom koji će vam olakšati svako putovanje. Poverite svoje stvari Cam Logico krovnim nosačima i uživajte u bezbrižnom putovanju.

⚡ PREPORUKA: Nabavite svoj set Cam Logico krovnih nosača za Ford S-Max I MPV (2006-2015) bez šibera već danas i pripremite se za sve avanture koje vas očekuju!

>>> Pogledajte našu ponudu krovnih nosača <<<

📞 Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954.

Don't miss out on this amazing opportunity to enhance your travel experience with Cam Logico roof racks for your Ford S-Max I MPV (2006-2015)!


DISCLAIMER: Ova Product Description je kreirana na osnovu pruženih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja