рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Mondeo Wagon (2010-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5924 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD MONDEO WAGON (2010-2014), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za siguran prevoz vašeg tereta

Kompatibilni nosači za Ford Mondeo Wagon (2010-2014)

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kako biste sigurno preneli svoj teret. Sa visokokvalitetnom izradom od aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su idealno rešenje za vaše potrebe prevoza.

Jednostavna montaža i prilagodljiv dizajn

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu. Sa različitim verzijama dostupnim za različite tipove krovova vozila, ovi nosači su kompatibilni sa standardnim, visokoprofilnim ili niskoprofilnim šinama. Bez obzira na varijantu, Nordrive krovni nosači su prilagodljivi i lako se ugrađuju na vaše vozilo.

Sigurnost i sertifikacija

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete biti uvereni da će vaš teret biti sigurno i pouzdano prenet tokom vožnje.

Razne mogućnosti korišćenja

Nordrive krovni nosači su višenamenski i omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, Nordrive ima rešenje koje će vam omogućiti udobno i bezbedno putovanje.

Prednosti krovnih nosača za Ford Mondeo Wagon (2010-2014):

  • Sigurno i pouzdano: Nordrive krovni nosači su sertifikovani da pruže sigurnost i pouzdanost tokom prevoza tereta.
  • Prilagodljivi dizajn: Kompatibilni sa različitim tipovima krovova vozila, Nordrive krovni nosači se lako montiraju i pružaju maksimalnu prilagodljivost.
  • Višenamenski: Bez obzira na to da li želite da prenesete krovne kofera, ski opremu ili bicikle, Nordrive krovni nosači će ispuniti sve vaše potrebe.

Uz Nordrive krovne nosače, možete se osećati sigurno i pouzdano tokom svakog putovanja. Sa njihovom jednostavnom montažom i prilagodljivim dizajnom, ovi nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ne samo da će vaš teret biti siguran, već će vam omogućiti udobno i bezbedno putovanje.

Tehničke specifikacije:

  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina za montažu: 112,5cm

Napomena: Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i bezbednosna uputstva kako biste se pridržavali svih sigurnosnih mera prilikom korišćenja ovog proizvoda.

Nabavite Nordrive krovne nosače za svoje vozilo

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte širok izbor Nordrive krovnih nosača. Uverite se da odaberete pravi set za svoje Ford Mondeo Wagon vozilo i uživajte u sigurnom prevozu tereta.

Ne čekajte, nabavite Nordrive krovne nosače i omogućite si bezbedno i udobno putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja