рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Mondeo SW (2001-2007), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14176 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD MONDEO SW – OLOVNOG KVALITETA I ELEGANTNOG DIZAJNA

Specifikacija

  • Tip proizvoda: Krovni nosaci
  • Kompatibilnost: Ford Mondeo SW (2001-2007)
  • Materijal: Čelične šipke presvučene PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine
  • Sertifikat: GS-TÜV
  • Maksimalno nosivost: 100kg
  • Maksimalno rastojanje šina: 111cm

Pogodnost i kvalitet u jednom setu

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosaci su neophodan dodatak koji kombinuje praktičnost, bezbednost i stil. Upoznajte se sa krovnim nosacima Ford Mondeo SW (2001-2007) – setom koji zadovoljava sve vaše potrebe i pruža vrhunski kvalitet.

Ovi krovni nosaci su napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, koji garantuje trajnost i izdržljivost. Sa presvlakom od PVC plastike otporne na klizanje i ogrebotine, šipke su dizajnirane kako bi pružile sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

Savršeno prilagodljivost uz maksimalnu bezbednost

Nordrive Club M krovni nosaci su odličan izbor za vaš Ford Mondeo SW. Ovaj kompletan set sadrži sve potrebno za jednostavnu ugradnju, a dostupan je u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Bilo da imate vozilo sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom, Nordrive ima pravo rešenje za vas.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovni nosaca je mogućnost podesive visine i širine. To omogućava prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina, pa bez obzira na vozilo koje posedujete, ovi nosaci se lako prilagođavaju vašim potrebama.

Jastučići na krovnim šapama su od mekanog TPE materijala koji štiti uzdužne šine od ogrebotina, ali istovremeno omogućava čvrsto prianjanje. Sa Nordrive Club M krovnim nosacima, ne morate da brinete o oštećenju vašeg vozila, jer su oni dizajnirani tako da maksimalno štite i pružaju sigurnost tokom vožnje.

Bezbednost na prvom mestu

Kada se radi o prevozu tereta na krovu vozila, bezbednost je od najveće važnosti. Zato se Nordrive krovni nosaci mogu pohvaliti GS-TÜV sertifikatom, koji garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost.

Da biste bezbedno koristili ove nosace, preporučuje se da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Obezbedite sigurnu i pouzdanu upotrebu nosaca tako što ćete se pridržavati svih bezbednosnih uputstava.

Poverite svoj teret sigurnim rukama

U mom iskustvu, krovni nosaci Ford Mondeo SW (2001-2007) – Nordrive Club M su se pokazali kao vrhunski proizvod. Kvalitet izrade, prilagodljivost i dizajn čine ih nezaobilaznim dodatkom za sve one koji žele sigurno i udobno prevoziti svoj teret na krovu vozila.

Prednosti:
– Visoko kvalitetni čelični nosaci koji pružaju izdržljivost i bezbednost
– Podesiva visina i širina omogućavaju prilagodljivost većini vozila sa uzdužnim šinama
– GS-TÜV sertifikat garantuje vrhunski kvalitet i bezbednost

Ne gubite vreme i osigurajte sebi vrhunski kvalitet sa Nordrive Club M krovnim nosacima za Ford Mondeo SW. Spremite se za sigurno i udobno prevoziti sve što vam je potrebno na vašem sledećem putovanju.

SHOP NOW i osigurajte sebi vrhunsku dodatnu opremu za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja