рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Mondeo Karavan (2007-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13213 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD MONDEO KARAVAN (2007-2014), CELICNE SIPKE – NORDDRIVE SNAPFIT 1

Potpuni set krovnih nosaca za svaku priliku

Krovni nosaci Ford Mondeo Karavan su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosaci su izdržljivi i pouzdani. Sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosacima možete biti sigurni da će vaši tereti biti sigurno i stabilno postavljeni.

Sigurnost i pouzdanost

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne bezbednosne standarde. Možete biti sigurni da su ovi nosaci pouzdani i bezbedni za korišćenje. Sa krovim nosacima Nordrive SnapFit 1, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto postavljen, bez obzira na to koliko dugačak put imate ispred sebe.

Jednostavna instalacija

Montaža ovih krovnih nosaca je brza i jednostavna. Bez potrebe za posebnim alatima ili tehničkim veštinama, možete samostalno postaviti ove nosace na svoj Ford Mondeo Karavan. Sve što vam je potrebno je uključeno u kompletnom setu, pa će vam trebati samo nekoliko minuta da završite instalaciju.

Prilagodljivi dizajn

Krovni nosaci Nordrive SnapFit 1 su dizajnirani tako da se mogu prilagoditi većini vozila. Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, što omogućava podešavanje dužine. Bez obzira na veličinu vaše opreme ili tereta, ovi nosaci će se prilagoditi i obezbediti sigurno postavljanje.

Zaštita vašeg vozila

Krovni šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Osim što pružaju sigurnost i stabilnost, ove krovne šape su obložene EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Vaše vozilo će ostati netaknuto i bez oštećenja tokom korišćenja ovih nosaca.

Specifikacije:

  • Tip vozila: Ford Mondeo Karavan (2007-2014)
  • Materijal: Čelik
  • Nosivost: 100kg
  • Rastojanje između šina: 80cm – 111cm

Prednosti

  • Jednostavna instalacija
  • Visokokvalitetni čelični materijal
  • Prilagodljiv dizajn

Naručite odmah svoje Nordrive SnapFit 1 krovne nosace i obezbedite siguran transport za vaše terete!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja