рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Mondeo IV SW (2007-2014) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41101

7.800 рсд

SKU: GTC6125 Kategorija:

Krovni nosaci Ford Mondeo IV SW (2007-2014) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41101

Kvalitetni krovni nosaci za vaše vozilo

Krovni nosaci Ford Mondeo IV SW (2007-2014) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41101 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, ovi krovni nosaci su izuzetno pouzdani i sigurni za korišćenje.

Kompletan set za jednostavnu ugradnju

Cam Logico krovni nosaci dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Uz ovaj set dobijate sve što je potrebno da biste montirali krovne nosace na vaše vozilo. Set je dostupan u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila.

Povećajte kapacitet svog vozila

Krovni nosaci su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Sa ovim kvalitetnim krovni nosacima, moći ćete da povećate kapacitet svog vozila i lako prenesete sve što vam je potrebno na putovanju ili avanturi.

Jednostavna instalacija i visoka nosivost

Krovni nosaci Ford Mondeo IV SW (2007-2014) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41101 dolaze sa svim potrebnim adapterima i poklopcima za pričvršćivanje. Uz set dobijate i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke su debljine 40x25mm i izuzetno izdržljive. Osim toga, one su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i otporan je na UV zrake.

Krovni nosač ima preporučenu nosivost od 50kg, tako da možete biti sigurni da će vaša teret biti sigurno i stabilno montiran na krovu vašeg automobila.

Proverite kompatibilnost sa vašim vozilom

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosaci odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći. Ovi krovni nosaci su kompatibilni sa vozilima koji imaju ili nemaju uzduzne šine.

Dodatni resursi

Možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda kako biste saznali više detalja i pregledali kompletnu ponudu krovnih nosaca.

Prednosti

  • Kvalitetni čelični nosaci za sigurno i pouzdano prevoz tereta
  • Jednostavna instalacija i kompletan set za lako montiranje
  • Povećajte kapacitet vozila i prenesite sve što vam je potrebno na putovanju ili avanturi

Dodajte krovne nosace Ford Mondeo IV SW (2007-2014) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41101 u svoju korpu i iskoristite sve prednosti i benefite koje nude ovi vrhunski krovni nosaci

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja