рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Mondeo (III) 5 vrata (2003-2007), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9534 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD MONDEO (III) 5 VRATA (2003-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su jedan od najvažnijih dodataka za vaš automobil. Izrađeni od kvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači služe za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez njih, putovanja ne bi bila moguća.

Krovni nosači koji ispunjavaju najviše standarde

Cruz Oplus AX krovni nosači su posebno dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi nosači su sigurni i stabilni. Svaki set krovni nosača isporučuje se kao kompletan set spreman za montažu.

Prednosti krovnih nosača Ford Mondeo (III) 5 vrata (2003-2007), alu šipke – Cruz Oplus AX:

  • Praktičnost i svestranost: Krovni nosači omogućavaju vam da prenesete sve što vam je potrebno za putovanje. Sa Cruz Oplus AX nosačima, jednostavno montirajte krovni kofer, nosač za bicikle ili ski nosače i uživajte u svakom putovanju.

  • Kvalitet i sigurnost: Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, Cruz Oplus AX nosači su stabilni i sigurni za upotrebu. Svaki element nosača pažljivo je dizajniran da pruži maksimalnu sigurnost i zaštitu vaše opreme i vozila.

  • Jednostavna montaža: Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, montaža krovih nosača je brza i jednostavna. Sve što vam je potrebno je uključeno u set koji dobijate i uz malo truda, možete montirati nosače sami.

Set krovnih nosača Ford Mondeo (III) 5 vrata (2003-2007), alu šipke – Cruz Oplus AX:

  • Krovne šipke – Cruz Oplus AX: Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su sigurne, stabilne i izdržljive. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Sve što vam je potrebno za montažu je uključeno u set.

  • Krovni Kit – Cruz 935-053: Ovaj kit je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Dizajniran tako da se savršeno uklapa i odgovara tipu vašeg vozila. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika i pruža dodatnu sigurnost.

Sigurnost i kvalitet na prvom mestu

Svi Cruz krovni nosači ispunjavaju najviše standarde sigurnosti. Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Sa Cruz nosačima, možete biti potpuno sigurni u pouzdanost i kvalitet proizvoda.

Garancija kvaliteta i besplatna montaža za naše kupce

Pružamo vam garanciju da ste izabrali pravi proizvod za vaše potrebe. Uz svaki kupljeni set krovnih nosača, obezbeđujemo besplatnu montažu. Naš tim stručnih tehničara će vam pomoći da sve postavite ispravno i bezbedno.

Uverite se sami u jedinstvenost Cruz Oplus AX krovnih nosača

Uz Cruz Oplus AX krovne nosače, vaša putovanja će biti sigurna, udobna i nezaboravna. Iskoristite priliku i poručite svoj set odmah. Nećete se razočarati!

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača.


Prednosti:

  • Praktičnost i svestranost
  • Kvalitet i sigurnost
  • Jednostavna montaža
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja