рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Ka+ (2016-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5920 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD KA+ (2016-2018), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Šipke od eloksiranog aluminijuma sa kanalima za ubacivanje gumenih profila otpornih na klizanje
  • Donji kanali omogućavaju lako montiranje krovnih šipki na krovne šape
  • Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti
  • Maksimalno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm
  • Maksimalna nosivost je 100kg
  • Dužina šipki je 120cm

Opis proizvoda

Krovni nosači Ford Ka+ (2016-2018), alu šipke – Nordrive RailPro M su kompletan set koji vam je potreban da biste imali krovne nosače na vašem vozilu. Ovaj proizvod je posebno dizajniran za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Uz ovaj set krovnih nosača, dobijate kvalitetne aluminijumske šipke koje su eloksirane kako bi bile otporne na koroziju i oštećenja. Šipke imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje, kako bi se sprečila šteta na prevoženom teretu. Ovi kanali takođe omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za bicikle, uz koje dobijate T-profile koji savršeno prianjaju u kanale.

Montaža ovih krovnnih nosača je jednostavna zahvaljujući donjim kanalima koji omogućavaju lako i sigurno pričvršćivanje na krovne šape. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, i osiguravaju maksimalno prianjanje i sigurnost.

Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste osigurali da vaš teret ostane siguran i zaštićen tokom vožnje. Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnost sebe i drugih u saobraćaju.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija. U našoj ponudi možete pronaći i druge vrste krovnih nosača.

Prednosti

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje na krovne šape
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa

Za više detalja o ovom proizvodu ili za poručivanje, molimo posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja