рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus Karavan (2005-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC13960 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FOCUS KARAVAN (2005-2011), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

Fakta o proizvodu

 • Tip proizvoda: Krovni nosači
 • Vozilo: Ford Focus Karavan (2005-2011)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Set sadrži: Alu sipke, krovne šape, T-profile, bezbednosne brave sa 3 ključa
 • Sertifikat: GS-TÜV

Prednosti

 • Kompletan set: Nordrive Yuro M je praktičan set koji sadrži sve što vam je potrebno da biste imali kvalitetne krovne nosače na svom vozilu.
 • Visokokvalitetan materijal: Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni.
 • Lako montiranje: Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, montaža ovih nosača je veoma jednostavna i brza.
 • Bezbednost: Krovne šape su dizajnirane tako da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine vozila.
 • Univerzalnost: Nosači se mogu koristiti za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, pružajući vam mogućnost da prenesete svoje stvari na bezbedan i praktičan način.

Detaljan opis proizvoda

Krovni nosači Ford Focus Karavan (2005-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da ne morate brinuti o dodatnim delovima ili alatima.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovni nosača je jednostavna montaža. Sve što treba da uradite je da pravilno postavite krovne šape na šine vašeg vozila i zategnete bravu. Nakon toga, postavljate alu sipke na krovne šape i zatvarate brave. Sve je veoma intuitivno i ne zahteva posebno tehničko znanje.

Šipke su posebno dizajnirane da pruže optimalnu podršku i sigurnost za prevoz vaših stvari. Sipke su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje od oštećenja. Kanali na šipkama služe za montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti.

Ovi krovni nosači su kompatibilni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre nego što se odlučite za kupovinu, proverite da li vaše vozilo zadovoljava ove uslove. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5 cm. Takođe, treba napomenuti da nosivost ovih nosača iznosi maksimalno 90 kg.

Sigurnost je jedan od ključnih faktora prilikom odabira krovnih nosača, zato je važno da se pridržavate uputstava za montiranje i bezbednosnih smernica. Molimo vas da pre montaže pažljivo pročitate “Upustva za Montiranje” kako biste bili sigurni da pravilno postavljate nosače. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, obezbeđujući dodatan nivo bezbednosti.

Kada je u pitanju održavanje krovnih nosača, preporučuje se redovno čišćenje i provera zategnutosti. Na taj način ćete se uveriti da su nosači uvek spremni za upotrebu i da će vaše stvari biti sigurne tokom transporta.

Uverite se da ste izabrali pravi set krovnih nosača za svoje vozilo i obezbedite siguran i praktičan način prevoza stvari. Nordrive Yuro M krovni nosači su idealno rešenje za vaše Ford Focus Karavan vozilo. Ne gubite vreme, već danas nabavite svoj set i uživajte u svim prednostima koje on pruža.

Prednosti

 • Kompletan set spreman za montažu
 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Jednostavna montaža
 • Bezbedne krovne šape
 • Univerzalna upotreba za krovnje kofera, ski nosača ili nosača za bicikle

Nabavite svoje krovne nosače Ford Focus Karavan (2005-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M već danas i omogućite sebi praktičan i siguran način prevoza! Kliknite ovde da biste poručili.

Proizvod dostupan samo na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja