рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus III 5v (11-14), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11234 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FOCUS III 5V (11-14), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu čvrstinu i sigurnost. G3 krovni nosači dolaze kao kompletni set, spremni za jednostavnu ugradnju. Postoje različite verzije krovnih nosača, koje se biraju u skladu sa tipom krova na vozilu – sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama udaljenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi G3 krovni nosači su poseduju City Crash sertifikat, što znači da su prošli stroge ISO/PAS testove. Testirani su na udarnu snagu od 8G i nosivost od 50 kg (za Pacific nosače 75 kg). Dakle, ne morate da brinete o sigurnosti vaših stvari prilikom prevoza.

Krovni nosači su esencijalni deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Tip vozila: Ford Focus III 5V (11-14)
  • Materijal: Čelik
  • Set sadrži: 2 krovne šipke, 4 šape

Vozila koja su opremljena sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina) mogu koristiti ove krovne nosače. Oni su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a krajevi šipki imaju posebne poklopce koji štite krajeve od oštećenja. Maksimalna nosivost krovne nosače je 50 kg, što znači da možete prevoziti veći teret bez brige.

Montaža

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. Sve što treba da uradite je da pažljivo pratite uputstva za montažu koja dolaze uz proizvod i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučujemo da pogledate način postavljanja zaštite kako biste bili sigurni da je proizvod pravilno montiran.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pružiti dodatne informacije i podršku.

Prednosti

  • Izuzetno sigurni: G3 krovni nosači su prošli stroge testove i poseduju City Crash sertifikat, pružajući vam sigurnost prilikom prevoza.
  • Visokokvalitetni materijali: Napravljeni od visokokvalitetnog čelika, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni.
  • Jednostavna montaža: Uz jednostavna uputstva za montažu, možete samostalno montirati ove nosače na svoje vozilo.

Naručite svoje G3 Pacific Steel krovne nosače za Ford Focus III 5V (11-14) danas i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu svih vaših tereta!


CALL TO ACTION:
Naručite G3 Pacific Steel krovne nosače za Ford Focus III 5V (11-14) odmah i osigurajte sigurno i praktično prevozivanje svih vaših tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja