рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus II (2004-2011) 3 vrata – Cam Logico 41058

7.800 рсд

SKU: GTC6147 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FOCUS II (2004-2011) 3 VRATA – CAM LOGICO 41058

Fagotska specifikacija

  • Materijal: Kvalitetan čelični profil
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
  • Idealno rešenje za prevoz tereta na vozilu
  • Potrebni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikala

Prednosti

  • Izuzetna nosivost: Krovni nosaci Ford Focus II mogu podneti težinu od do 50kg, što znači da možete prevoziti sve što vam je potrebno bez brige.

  • Visokokvalitetan materijal: Napravljeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajnu upotrebu bez oštećenja ili habanja.

  • Jednostavna instalacija: Set sadrži sve što vam je potrebno za montažu, uključujući četiri crno obojena čelična sistema za pričvršcivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, set uključuje i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.

  • Univerzalni dizajn: Krovni nosaci su dizajnirani da odgovaraju Ford Focus II vozilima sa 3 vratima iz perioda od 2004. do 2011. godine. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, možete biti sigurni da će se ovaj set savršeno uklopiti.

  • Sigurnost: Krovni nosaci su duboko testirani i osiguravaju čvrsto prijanjanje i stabilnost tereta, bez obzira na vrstu robe koju prevozite.

  • Estetski dizajn: Crni polipropilenski poklopci i čelične šipke sa crnim plastičnim omotačem ne samo da pružaju zaštitu od spoljašnjih elemenata, već i doprinose modernom izgledu vašeg vozila.

Zaključak

Krovni nosaci Ford Focus II (2004-2011) 3 vrata – Cam Logico 41058 su idealno rešenje za vaše potrebe prevoza. Sa njima možete bezbrižno prevoziti težak teret, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosaci bicikala. Njihov visokokvalitetan materijal i jednostavna instalacija čine ih pouzdanim izborom za svakog vozača. Uz ovaj set krovni nosaca, možete se opustiti i uživati u svojim putovanjima, znajući da su vaše stvari sigurne i dobro pričvršćene.

Ne gubite vreme, poručite krovne nosace Ford Focus II (2004-2011) 3 vrata – Cam Logico 41058 i olakšajte i unapredite svoja putovanje odmah!

Pogledajte našu kompletnu ponudu

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja