рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Ecosport Active (2020-), alu šipke – Cruz Airo X Dark

23.800 рсд

SKU: GTC8859 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD ECOSPORT ACTIVE (2020-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

FAKTUELNI PROIZVODNI NASLOV:

Krovni nosači za Ford Ecosport Active (2020-), alu šipke – Cruz Airo X Dark

ŠTA SU KROVNI NOSAČI I ZAŠTO SU VAŽNI?

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem Ford Ecosport Active automobilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što im pruža izdržljivost i sigurnost. Ovi nosači su neophodni za postavljanje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Dobijate kompletni set koji je spreman za ugradnju, uključujući sve potrebne delove. Bezbednost je na prvom mestu, stoga su svi Cruz krovni nosači sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

DIZAJN I KVALITET MATERIJALA:

Krovni nosači Ford Ecosport Active (2020-), alu šipke – Cruz Airo X Dark, dolaze sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama u crnoj boji, što daje vašem automobilu siguran, atraktivan i ekskluzivan izgled. Ove šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju aerodinamički oblik sličan avionskom krilu. Pružaju odličan koeficijent otpora vazduha i smanjuju buku tokom vožnje. Hvatači (stope) su napravljeni od čelika visokog kvaliteta, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA:

Montiranje krovnih nosača Ford Ecosport Active (2020-), alu šipke – Cruz Airo X Dark je veoma jednostavno i brzo. Uz set dolazi uputstvo za montažu koje vam jasno objašnjava sve korake. Bez obzira da li ste tehnički vešti ili ne, uspećete da samostalno montirate ove nosače na svoj automobil. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, na raspolaganju vam je tehnička podrška na brojevima: 021/442-954 ili 021/6339-223.

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA FORD ECOSPORT ACTIVE (2020-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK:

  • Aerodinamičan dizajn sa crnim aluminijumskim šipkama za siguran i atraktivan izgled vašeg automobila.
  • Maksimalna nosivost od 75kg, što vam omogućava da prenesete sve potrebne terete na krovu.
  • Jednostavna montaža uz priloženo uputstvo, bez potrebe za dodatnim alatima.

KROVNI KIT – CRUZ 935-778:

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg Ford Ecosport Active automobila. Ovaj komplet je pažljivo dizajniran tako da savršeno odgovara tipu automobila za koji je namenjen. Sastoji se od visokokvalitetnog čelika koji pruža izdržljivost i sigurnost. Uputstvo za montažu krovnog kita detaljno objašnjava sve korake koje treba pratiti.

UPOZORENJE I BEZBEDNOSNE NAPOMENE:

Važno je da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih nosača Ford Ecosport Active (2020-), alu šipke – Cruz Airo X Dark i strogo se pridržavate svih navedenih pravila. Bezbednost je važna, zato pravilno montirajte nosače kako biste izbegli eventualne probleme tokom vožnje. Ukoliko niste sigurni da su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve: 021/442-954 ili 021/6339-223.

ZAKLJUČAK:

Krovni nosači Ford Ecosport Active (2020-), alu šipke – Cruz Airo X Dark su idealan dodatak za vaš automobil ako često prevozite terete na krovu. Sa svojim aerodinamičnim dizajnom, sigurnošću i jednostavnom montažom, ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno i efikasno prenesete sve što vam je potrebno. Bez obzira da li putujete na odmor, idete na skijanje ili jednostavno želite da prenesete svoje bicikle, ovi krovni nosači će se pobrinuti da sve prođe bez problema.

NABAVITE KROVNE NOSAČE FORD ECOSPORT ACTIVE (2020-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK I ISKORISTITE SVE PREDNOSTI KOJE NUDIMO!


Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn sa crnim aluminijumskim šipkama
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Jednostavna montaža
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja