рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford C-Max (I/C214) 5 vrata (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8876 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD C-MAX (I/C214) 5 VRATA (2003-2010), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, nosača za skije ili bicikle. Upravo zato vam predstavljamo Krovne nosače Ford C-Max (I/C214) 5 vrata (2003-2010), alu šipke – Cruz Airo Fix. Sačinjeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su idealni za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

Krovni nosači visokog kvaliteta

Cruz Airo Fix krovni nosači su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna koji se savršeno uklapa u estetiku novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od izuzetno kvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izdržljivi i izrađeni od ABS plastike.

Aerodinamične i bučno prigušene šipke

Cruz Airo Fix krovne šipke imaju aerodinamičan dizajn u obliku avionskog krila, što doprinosi smanjenju otpora vazduha i prigušenju buke tokom vožnje. Ove šipke su posebno dizajnirane kako bi se smanjila ukupna visina krovnog nosača, što doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila.

Jednostavna montaža i upotreba dodatne opreme

Montiranje krovnog nosača i dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača skija ili bicikala je veoma jednostavno zahvaljujući jedinstvenom kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg, pružajući vam dovoljno prostora i sigurnosti za sve vaše potrebe prevoza.

Sertifikovani proizvod

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, zato smo se pobrinuli da Cruz Airo Fix krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i kvalitet.

Brza i besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, uz kupovinu ovih krovnih nosača imate pravo na besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da nosači budu pravilno montirani i spremni za upotrebu.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn sa smanjenom visinom
  • Laka montaža i upotreba dodatne opreme
  • Sertifikovani proizvod visokog kvaliteta

Sada je pravo vreme da svoje vozilo opremite kvalitetnim krovnim nosačima Ford C-Max (I/C214) 5 vrata (2003-2010), alu šipkama – Cruz Airo Fix! Poručite ih odmah i osigurajte sigurnost i praktičnost prilikom prevoza svih svojih stvari.

Za dodatne informacije i porudžbinu obratite se našem timu na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Pogledajte našu ponudu krovnih nosača

(Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja