рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Tempra SW (1990-1997), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13207 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT TEMPRA SW (1990-1997), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Kompletan set krovnih nosača za vaše vozilo

Krovni nosači za Fiat Tempra SW su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila – sa ili bez pričvršćenih tačaka ili sa standardnom šinom.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu kvalitet i pouzdanost. Ovi krovnim nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Teleskopske šipke za savršeno prianjanje na krovne šine

Šipke su teleskopske, izrađene od visokokvalitetnog čelika. Dizajnirane su tako da se mogu lako ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Dodatno, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Krovne šape takođe poseduju bezbednosne brave za dodatnu sigurnost.

NAPOMENA: Ovaj model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Sigurnost kao prioritet

Da biste obezbedili sigurnu upotrebu krovnih nosača, molimo Vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje koje dolazi uz proizvod. Takođe, proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta.

Nordrive se takođe brine o vašoj bezbednosti, stoga vas molimo da pročitate i pridržavate se Bezbednosnih Uputstava koja su priložena.

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja i pogledali ostale modele krovnih nosača. Imamo širok asortiman, prilagođen za različite marke i modele vozila.

KROVNI NOSAČI FIAT TEMPA SW (1990-1997), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1 su pravi izbor za sve vaše potrebe transporta na krovu vozila. Osigurajte svoje dragocenosti tokom putovanja uz pomoć naših kvalitetnih krovnih nosača.

Prednosti:

  • Teleskopske šipke za savršeno prianjanje
  • Visokokvalitetni čelik za izdržljivost i pouzdanost
  • GS-TÜV sertifikat kao garancija kvaliteta

Za poručivanje ovog proizvoda, kliknite na “Dodaj u korpu” i obavite kupovinu na našem sajtu OXO MARKET

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja