рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Seicento (1998-2010) 3 vrata – Cam Driver 5028

7.800 рсд

SKU: GTC12954 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT SEICENTO (1998-2010) 3 VRATA – CAM DRIVER 5028

Faktički opis proizvoda

Krovni nosači za Fiat Seicento (1998-2010) sa 3 vrata – Cam Driver 5028 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu. Ponuđeni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama). Krovni nosači su neophodni za postavljanje krovne kutije, nosača za skije ili nosača za bicikle.

Specifikacije proizvoda

 • Materijal: Kvalitetan čelični profil
 • Set se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montažu na automobil
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dužina šipki za krovni nosač: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti krovni nosača Cam Driver za Fiat Seicento (1998-2010) sa 3 vrata

 • Lako montiranje: Set dolazi kao kompletna jedinica koja se jednostavno i brzo montira na automobil.
 • Robustan materijal: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i otpornost na razne spoljne uticaje.
 • Fleksibilnost: Ponuđeni set krovni nosača je prilagodljiv i dostupan u različitim verzijama, pa možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim potrebama i tipu krova vozila.
 • Velika nosivost: Preporučena nosivost nosača od 50kg omogućava vam da bezbedno prevozite veće terete kao što su krovne kutije, nosači za skije ili nosači za bicikle.

Zaključak

Krovni nosači za Fiat Seicento (1998-2010) sa 3 vrata – Cam Driver 5028 su izvrstan izbor za sve vlasnike ovog modela automobila koji žele praktično i efikasno rešenje za prevoz tereta na svom vozilu. Uz lako montiranje i visoku nosivost, ovaj set krovni nosača pruža vam sve što vam je potrebno za bezbedan i udoban prevoz dodatnih tereta.

Prednosti

 • Lako montiranje
 • Robustan materijal
 • Fleksibilnost

Poručite svoj set krovni nosača Cam Driver za Fiat Seicento (1998-2010) sa 3 vrata – 5028 i uživajte u praktičnosti i sigurnosti prilikom prevoza tereta na svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja