рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Fiat Punto (III/199) 3 vrata (2012-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9541 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT PUNTO (III/199) 3 VRATA (2012-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Opis proizvoda

Dobrodošli u svet krovnih nosača – savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Naši krojni nosači su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, kao što je aluminijumski ili čelični profil (u zavisnosti od modela nosača), i dolaze kao kompletni set spremni za ugradnju. Uz različite verzije krovnih nosača koji se prilagođavaju vašem tipu automobila (sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama), garantujemo da ćete pronaći idealan nosač za vaše potrebe.

Naši Cruz krojni nosači nose sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što znači da možete biti sigurni u njihovu kvalitet i sigurnost. Kao dodatnu pogodnost za naše kupce, nudimo i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Krojni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućavaju vam da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno za vaše avanture i putovanja.

Set krovnih nosača

Set krovnih nosača za Fiat Punto (III/199) sa 3 vrata (2012-) uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena ovog seta odnosi se na kompletni paket.

Napomena: Bravice za zaključavanje nosača se mogu poručiti zasebno i nisu neophodne za montažu krovnih nosača. Preporučujemo njihovu upotrebu samo za vozila gde se nosač montira na rub od vrata.

Krovne šipke Cruz Oplus AT

Krovne šipke Cruz Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma kako bi bile sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Ove šipke su dizajnirane sa kanalom na gornjoj strani, što olakšava postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija. Sigurnost i jednostavnost korišćenja su nam prioritet, zato smo se pobrinuli da naše šipke ispunjavaju ove zahteve.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki pre korišćenja.

Krovni Kit Cruz 935-434

Krovni kit je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da se savršeno uklapa za Fiat Punto (III/199) sa 3 vrata (2012-). Krovni kit je izrađen od visokokvalitetnog čelika kako bi pružio pouzdanu podršku i sigurno pričvrstio krovne šipke na vaše vozilo.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a pre korišćenja.

Bezbednost i Tehnička podrška

Važno je da pažljivo pročitate Bezbednosno Upustvo koje je priloženo uz proizvod i strogo se pridržavate navedenih pravila tokom korišćenja krovnih nosača. Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 za tehničku podršku.

Zemlja porekla: Španija

Možete proveriti više informacija o proizvodu na našoj zvaničnoj stranici proizvoda. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.

Napomena: Video prikazan u ovom oglasu je ilustrativnog karaktera i može se razlikovati od tačnog izgleda proizvoda.

Prednosti

  • Visokokvalitetne aluminijumske krovne šipke
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Jednostavna montaža i korišćenje

Uzmite svoje krovne nosače i budite spremni za avanturu!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja