рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Marea (1996-2007) 4 vrata – Cam Driver 5005

7.800 рсд

SKU: GTC12967 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT MAREA (1996-2007) 4 VRATA – CAM DRIVER 5005

Kvalitetni krovni nosaci za Fiat Marea

Krovni nosaci su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Driver krovni nosaci su dostupni kao kompletni set spremni za ugradnju. Različite verzije ovog modela su dostupne u zavisnosti od tipa krova vozila, uključujući one sa ili bez pričvrsnih tačaka, kao i one sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Krovni nosaci su neophodni jer omogucavaju montiranje krovnih kofera, ski nosača, ili nosača za bicikle. Cam Driver krovni nosaci za Fiat Marea (1996-2007) 4 vrata su jedan od najboljih izbora za sve korisnike ovog modela automobila.

Jednostavna i sigurna montaža

Krovni nosaci Cam Driver se sastoje od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Crne, čelične šipke zajedno sa krovnim šapama (hvataljkama) čine vaš automobil idealnim za prevoz raznih tereta. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaša roba biti sigurna i da neće uzrokovati probleme tokom putovanja.

Pogodan za Fiat Marea 4 vrata model

Krovni nosaci Cam Driver su posebno dizajnirani i prilagođeni za upotrebu sa Fiat Marea modelom sa 4 vrata koji je proizveden u periodu od 1996. do 2007. godine. Dugičine šipki za krovni nosac su 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela automobila.

Nemojte trositi vreme i novac tražeći alternative. Ovi krovni nosaci su ekonomično i praktično rešenje za sve vaše potrebe.

Prednost Cam Driver 5005 krovnih nosača

  • Jednostavna montaža – Uz priložene detaljne upute, montaža krovnih nosača je brza i jednostavna. Nećete gubiti sate pokušavajući da shvatite kako sve funkcioniše.

  • Visoka nosivost – Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da možete prevoziti sve što vam je potrebno bez brige.

  • Prilagođeni modelu automobila – Dizajniran posebno za Fiat Marea sa 4 vrata model koji je proizveden u periodu od 1996. do 2007. godine. Nećete morati da se brinete da li će odgovarati vašem vozilu.

Zaključak

U mom iskustvu, krovni nosaci Cam Driver za Fiat Marea (1996-2007) 4 vrata su izuzetno kvalitetni i pouzdani. Montaža je jednostavna, nosivost je impresivna, a dizajn je pažljivo prilagođen modelu automobila. Ne možete pogrešiti sa ovim krovim nosacima.

Nabavite svoj set krovnih nosaca Cam Driver 5005 i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu svih vaših tereta. Požurite i obezbedite svoje krovne nosace već danas!

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Visoka nosivost
  • Prilagođeni modelu automobila

AKCIJA – Nabavite svoje krovne nosace Cam Driver 5005 još danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja