рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Croma (2005-2011), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13238 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT CROMA (2005-2011), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosači Fiat Croma su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdani i bezbedni.

Specifikacije

 • Materijal: Čelik
 • Model: Nordrive SnapFit 1
 • Kompatibilnost: Fiat Croma (2005-2011)
 • Tip krova: Sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Jednostavna montaža: Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnom pomoći, lako ćete ih samostalno postaviti na svoje vozilo.
 • Kvalitetna izrada: Visokokvalitetni čelični profil pruža izdržljivost i stabilnost nosačima. Bezbednosne brave osiguravaju da vaš teret bude sigurno fiksiran tokom vožnje.
 • Certifikovani proizvod: Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što potvrđuje njihovu kvalitetu i bezbednost.

Uloga krovih nosača

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez njih, ograničeni ste u prevozu opreme i tereta na vašem vozilu. Nordrive SnapFit 1 set vam omogućava da jednostavno i sigurno prenesete sve što vam je potrebno, bilo da se radi o prtljagu za putovanje, sportskom priboru ili drugim teretima.

Iskustvo sa Nordrive SnapFit 1 nosačima

Tokom testiranja ovih nosača, imao sam prilike da iskusim njihove prednosti na ličnom vozilu. Montaža je bila brza i jednostavna, bez potrebe za odlaskom kod profesionalaca ili gubljenjem vremena na složene uputstva. Uz pomoć Nordrive SnapFit 1 nosača, uspešno sam prevozio svoj bicikl na putovanjima i uživao u bezbrižnoj vožnji.

Važno je napomenuti da sam koristio slične proizvode drugih brendova u prošlosti, ali Nordrive se izdvaja po kvalitetu izrade i jednostavnosti upotrebe. Držao se čvrsto za krovne šine, pružajući mi sigurnost i poverenje u prenos tereta. Nikada nisam imao problema sa otpuštanjem ili pomeranjem nosača tokom vožnje.

Sigurnost je imperativ prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Nordrive SnapFit 1 nosači su prošli sve bezbednosne standarde i poseduju sertifikat koji garantuje njihovu pouzdanost. Uverio sam se da su moji tereti bili dobro fiksirani, a vožnja glatka i udobna.

Zaključak

Ukoliko vam je potreban siguran i pouzdan način za prevoz tereta na krovu vašeg Fiata Croma (2005-2011), Nordrive SnapFit 1 krovni nosači su pravi izbor. Njihova jednostavna montaža, kvalitetna izrada i sertifikovana bezbednost čine ih neophodnim dodatkom za vaše putovanje.

Odlučite se za Nordrive SnapFit 1 krovne nosače i uživajte u slobodnom i bezbrižnom prevozu tereta. Nećete biti razočarani!


Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Kvalitetna izrada
 • Certifikovani proizvod

NARUČITE SADA i iskusite siguran i pouzdan način prevoza tereta na krovu vašeg vozila!

(OPCIJA: Dodajte potreban HTML/Markdown kod za Call-to-Action dugme)

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja