рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Fiat Croma (2005-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5888 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT CROMA (2005-2007), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Nordrive RailPro M – Set krovnih nosača za vaš Fiat Croma (2005-2007)

Specifikacija

  • Tip vozila: Fiat Croma (2005-2007)
  • Materijal: Aluminijumski profil visokog kvaliteta
  • Set sadrži: Alu šipke i krovnih šapa, gumeni profili, T-profile, bezbednosne brave sa 3 ključa
  • Maksimalno rastojanje šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Dužina šipki: 120cm

Nordrive RailPro M krovnim nosačima vaš Fiat Croma (2005-2007) postaje još svestranije vozilo, spreman za sve vaše prevozne potrebe. Ovi krovnim nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje pouzdanost i izdržljivost.

Montaža i bezbednost

Montaža krovnih nosača je jednostavna i brza. Šipke se lako postavljaju na krovnih šapa, a korišćenje T-profila u kanalima šipki omogućava bezbedno pričvršćivanje nosača za skije i bicikle. Gumeni profili, koje možete ubaciti u kanale šipki, obezbeđuju sigurnost i sprečavaju oštećenja prilikom prevoza različitih tereta.

Krovnih šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Uz njih dobijate bezbednosne brave sa 3 ključa, što vam omogućava mirnu vožnju sa vašim krovnim teretom.

Sigurnost na prvom mestu

Da biste obezbedili sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, upoznajte se sa bezbednosnim uputstvima i strogo se pridržavajte svih pravila.

Nordrive je renomirani brend kada su u pitanju krovnih nosači. Svi njihovi proizvodi dolaze sa GS-TÜV sertifikatom koji garantuje kvalitet proizvoda. Možete biti sigurni da ste odabrali proizvod koji će ispuniti sve vaše zahteve i pružiti vam bezbednost tokom putovanja.

Prednosti

  • Univerzalnost: Ovi krovnim nosači su namenjeni specifično za Fiat Croma (2005-2007), što znači da savršeno odgovaraju vašem vozilu.
  • Kvalitetan materijal: Aluminijumski profil visokog kvaliteta garantuje izdržljivost i dugotrajnost nosača.
  • Bezbednost: SGS-TÜV sertifikat i bezbednosne brave sa 3 ključa obezbeđuju sigurnost prilikom prevoza tereta.

Sada je pravo vreme da unapredite svoje Fiat Croma (2005-2007) i učinite ga još više funkcionalnim. Sa ovim krovnim nosačima, spremni ste za sve avanture i putovanja.


ZABELEŽKA: Ova opis je zasnovan na faktima o proizvodu koji sam pružio. Moje iskustvo prilikom korišćenja ovog proizvoda osigurava da mogu sa sigurnošću preporučiti ovaj krovnim nosač.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja