рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat 500X SUV (2014-) bez uzduznih krovnih šina – Cam Logico 41153

7.800 рсд

SKU: GTC5242 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT 500X SUV (2014-) BEZ UZDUZNIH KROVNIH ŠINA – CAM LOGICO 41153

Kvalitetni krovni nosaci za vaš Fiat 500X SUV

Kada ste u potrazi za nosacima za krov vozila koji su pouzdani i prilagodljivi, Cam Logico 41153 krovni nosaci su sjajan izbor za vaš Fiat 500X SUV. Ovi nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju sigurno i efikasno rešenje za sve vaše transportne potrebe.

Iskoristite maksimum prostora na krovu svog vozila

Cam Logico krovni nosaci su savršen dodatak za vaš Fiat 500X SUV bez uzduznih krovnih šina. Oni su dizajnirani tako da maksimalno iskoriste prostor na krovu vašeg vozila, omogućavajući vam da nosite svu potrebnu opremu poput krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikl.

Jednostavna instalacija i fleksibilnost

Krovni nosaci Cam Logico 41153 dolaze kao kompletni set koji je spreman za ugradnju. Ovi nosaci su prilagodljivi različitim tipovima krova vozila, što znači da se mogu koristiti na različitim modelima Fiata 500X SUV. Uzimajući u obzir dimenzije i potrebe vašeg vozila, možete birati između šipki dužine 112cm, 130cm ili 150cm.

Izdržljiv i siguran dizajn

Cam Logico 41153 nosaci su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila debljine 1,2mm. Ove šipke su crno obojene i dodatno zaštićene crnim plastičnim omotačem, pružajući vam optimalno prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena i da nećete imati brige tokom putovanja.

Dodatna podrška i informacije

Ako niste sigurni da li ovi nosaci odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pružiti dodatne informacije i podršku. Takođe, možete posetiti našu zvaničnu stranicu proizvoda za više detalja.

Iskoristite sve benefite krovni nosaca Cam Logico 41153 za vaš Fiat 500X SUV i ne brinite se za transport vaše opreme. Nabavite ove pouzdane i prilagodljive nosace danas i budite spremni za putovanja puna udobnosti i sigurnosti.


Prednosti:

  • Pouzdanost: Kvalitetni čelični profil osigurava sigurnost i pouzdanost tokom vaših putovanja.
  • Prilagodljivost: Fleksibilan dizajn omogućava instalaciju na različite tipove krova vozila.
  • Iskorišćenost prostora: Maksimalno iskoristite prostor na krovu vašeg Fiat 500X SUV i ponesite svu opremu koja vam je potrebna.

Napomena: Ova subjektivna recenzija je bazirana na ličnom iskustvu autora i ne podrazumeva objektivnu analizu funkcija i performansi proizvoda. Pre kupovine, preporučuje se konsultovanje sa stručnjacima i dodatno istraživanje proizvoda.


Započnite svoje putovanje sa krovni nosaci Cam Logico 41153 za Fiat 500X SUV

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja