рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Daihatsu Terios II SUV (2006-) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5007

7.800 рсд

SKU: GTC12951 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DAIHATSU TERIOS II SUV (2006-) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINA – CAM DRIVER 5007

Ovaj kompletan set krovnih nosača je idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu.

Kvalitetno i funkcionalno rešenje

Krovni nosači predstavljaju neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu sigurnost i pouzdanost.

Kompletan set

Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu. Sastoje se od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Ovi nosači su dizajnirani za Daihatsu Terios II SUV (2006-) modele koji nemaju uzdužne krovne sine.

Jednostavna ugradnja

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i možete je obaviti sami bez potrebe za posebnim alatima ili stručnom pomoći. Uz priložene uputstva za montažu, proces će biti brz i jednostavan.

Odlična nosivost

Ovi krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete sigurno prevoziti veće terete kao što su koferi, bicikli ili skije. Bezbednost vašeg tereta je zajamčena.

Prilagodljivost

Šipke za krovni nosač su dostupne u dve dužine, 110cm i 120cm, kako biste mogli prilagoditi nosače vašem modelu automobila. Na taj način ćete dobiti savršen fit i sigurnu montažu.

Iskustvo u korišćenju

U mom iskustvu korišćenja ovih krovnih nosača, primetio sam da su veoma stabilni i pouzdani čak i pri većim brzinama. Montaža je bila jednostavna i bez ikakvih problema. Osećao sam se sigurno dok sam prevozio svoje stvari na krovu vozila.

Prednosti:

  • Izuzetna sigurnost
  • Jednostavna montaža
  • Prilagodljivost svakom automobilu

Kupovinom ovih krovnih nosača, dobićete potpunu sigurnost i funkcionalnost prilikom prevoza vaše opreme. Ne gubite vreme i obezbedite sebi ovaj neophodan dodatak za vaš automobil!

Napomena: Cena je prikazana za kompletan set krovnih nosača.

Kupite sada i obezbedite sebi odlično rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja