рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Dacia Sandero Stepway (2009-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13236 Kategorija:

KROVNI NOSACI DACIA SANDERO STEPWAY (2009-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

 • Visokokvalitetni materijali: Krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog celicnog profila, garantujuci izdrzljivost i dugotrajnost proizvoda.
 • Kompletan set: Ovi krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju, sto omogucava jednostavnu i brzu instalaciju.
 • Sertifikovana sigurnost: Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TUV sertifikat, sto garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost.

Opis proizvoda

Krovni nosaci Dacia Sandero Stepway su savrseno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog celicnog profila, sto pruza izuzetnu izdrzljivost i sigurnost. Ovi krovni nosaci se isporucuju kao kompletan set, spremni za ugradnju, sto znaci da ne morate brinuti o kupovini dodatnih delova.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su posebno dizajnirani za Dacia Sandero Stepway (2009-) modele. Ovi nosaci su dostupni u razlicitim verzijama, zavisno o tipu krova vaseg vozila. Bez obzira da li vase vozilo ima pričvrsne tačke, standardne šine ili nijedno od toga, Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci ce biti savrsen izbor.

Jedna od kljucnih karakteristika ovih krovnih nosaca je njihov GS-TUV sertifikat. To znaci da su prošli stroge bezbednosne testove i da odgovaraju visokim standardima kvaliteta i pouzdanosti. Mozete biti potpuno uvereni u sigurnost ovih nosaca prilikom prevoza raznih tereta kao sto su krovni koferi, bicikli ili ski nosaci.

Teleskopske sipke omogucavaju prilagodljivost i mogucnost montiranja na razlicitim sirinama krova. One su izradene od izdrzljivog celika i dizajnirane su da se lako montiraju na krovne sine. Krovne šape, koje se montiraju na krovne sine, poseduju čelični pojas koji garantuje sigurno prijanjanje i smanjuje mogucnost klizanja. Osim toga, krovne šape i čelični pojas su oblozeni EPDM gumom, sto dodatno štiti krovne šine od ogrebotina.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosaci namenjeni samo vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Opseg rastojanja između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 80cm do 111cm. Maksimalna nosivost krovnih nosaca je 100kg.

Pre upotrebe, savetujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi delovi prisutni u setu. Bezbednost je uvek na prvom mestu, zato se strogo pridržavajte svih bezbednosnih uputstava i preporuka.

Posetite zvanicnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali o funkcionalnostima i opcijama koje ovaj proizvod pruža. Na našoj stranici takođe možete pronaci širok izbor krovnih nosaca za razne modele vozila.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci će vam pružiti visok nivo sigurnosti, izdržljivosti i praktičnosti. Uživajte u bezbrižnom putovanju sa ovim pouzdanim krovnim nosacima.


GARANCIJA: 24 meseca

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i može se razlikovati od stvarnog proizvoda.

[Postovani kupci, Molimo vas da pre kupovine proverite da li je proizvod koji zelite kompatibilan sa vasim vozilom. U slučaju bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.]


SPECIFIKACIJE

 • Model: Dacia Sandero Stepway (2009-)
 • Tip krova: Standardne uzdužne šine
 • Max. nosivost: 100kg
 • Materijal: Čelik
 • Sertifikacija: GS-TÜV
 • Montaža: Teleskopske šipke
 • Maksimalno rastojanje: 111cm
 • Min. rastojanje: 80cm

Prednosti

 • Visokokvalitetni materijali
 • Kompletan set
 • Sertifikovana sigurnost

Zatražite svoje Nordrive krovne nosace i uživajte u sigurnim i praktičnim putovanjima!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja