рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Dacia Sandero I (2008-2012) 5 vrata – Cam Totus 40056

10.300 рсд

SKU: GTC10856 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA SANDERO I (2008-2012) 5 VRATA – CAM TOTUS 40056

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetan čelični profil
  • Kompletan set spreman za montažu
  • Podesiv prema tipu krova vozila

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Cam Totus 40056 krovni nosači dolaze u kompletu spremanom za brzu i jednostavnu montažu. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila.

Krovni nosači su neophodni za montažu različitih prevoznih sredstava, kao što su krovne kutije, nosači za skije ili bicikle. Bez ovih nosača, putovanje bi bilo nezgodno i neprijatno. Cam Totus 40056 krovni nosači su kompletni set, koji vam omogućava da lako pričvrstite prevozna sredstva na krov vašeg vozila.

Molimo vas da, pre naručivanja, proverite da li vaše vozilo ima pričvršćene tačke za montažu ovih nosača. Krovni nosači su namenjeni vozilima sa ili bez uzdužnih šina na krovu.

Specifikacije

  • Čelični sistemi za pričvršćivanje (krovne sape) u crnoj boji, sa adapterima i poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), sa presekom 40x25mm i debljinom od 1,2mm.
  • Šipke su zaštićene od UV zraka i imaju crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje.
  • Preporučena nosivost krovnog nosača iznosi 50kg.

Kako odabrati pravi krovni nosač?

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš prijateljski tim će vam pružiti precizne informacije i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen dodatak za vaše vozilo. Ovaj set krovnih nosača je odlična investicija za sve ljubitelje putovanja i aktivnosti na otvorenom.

Naručite krovne nosače Dacia Sandero I (2008-2012) 5 vrata – Cam Totus 40056 odmah! Osigurajte siguran i udoban prevoz svih vaših stvari i uživajte u svakom putovanju.

Kupite ih već danas i unapredite svoje putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja