рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Logan MCV 5 vrata (2007-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5882 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA LOGAN MCV 5 VRATA (2007-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kvalitetni krovni nosači za sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodni dodatak za vaše vozilo kada je u pitanju prevoz tereta. Sa visokokvalitetnim aluminijumskim profilom, Nordrive krovni nosači su idealno rešenje za sve vrste prevoza. Bilo da vam je potreban nosač za krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, ovaj kompletan set će vam omogućiti da lako i bezbedno prenesete teret na krovu vašeg vozila.

Jednostavna ugradnja sa različitim verzijama za vaše vozilo

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju na vaše vozilo. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa pričvršćnim tačkama, standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom, Nordrive ima pravu verziju krovnih nosača za vas.

Bezbednost i sertifikat kvaliteta

Svi Nordrive krovni nosači dolaze sa GS-TÜV sertifikatom, što znači da možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i sigurnost. Važno je da se osećate bezbedno tokom transporta tereta na krovu vašeg vozila, a Nordrive krovni nosači vam to omogućavaju.

Kompaktan dizajn i dodatna zaštita

Aluminijumske šipke su eloksirane i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili ne samo da sprečavaju klizanje tereta, već štite i šipke od oštećenja. Kanali na šipkama su tu da se lako montiraju nosači za skije i nosači za bicikle. Donji kanali su oblikovani tako da omoguće jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja. Krovne šape su izrađene od visoko otporne kompozitne plastike i imaju elegantan dizajn. Pomoću hvatača, krovne šape se sigurno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Specifikacije:

 • Tip vozila: Dacia Logan MCV 5 vrata (2007-2013)
 • Tip šipki: Alu šipke Nordrive RailPro M
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Prednosti:

 • Jednostavna ugradnja sa kompletnim setom
 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Bezbedan i pouzdan, sa GS-TÜV sertifikatom
 • Dodatna zaštita od oštećenja
 • Elegantan dizajn krovnih šapa
 • Mehanička sigurnost sa bezbednosnim bravama
 • Odgovaraju vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova

Poručite svoje krovne nosače danas!

Za sigurnu upotrebu ovih krovnih nosača, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da se pridržavate svih pravila bezbednosti. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u kako biste videli sve krovne nosače koje imamo u ponudi.

Naručite krovne nosače Dacia Logan MCV 5 vrata (2007-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M i obezbedite sigurno i pouzdano prevoz tereta na krovu svog vozila.

Važno:

Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija. Uverite se da ste proverili sve detalje i specifikacije proizvoda pre nego što napravite kupovinu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja