рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Dacia Logan MCV (2007-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13234 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA LOGAN MCV (2007-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Kvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Dacia Logan MCV su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izdržljivi i pouzdani. Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Jednostavna montaža i prilagodljivost

Ovi krovni nosači su jednostavni za montažu i prilagođavaju se različitim tipovima krovova vozila. Šipke su teleskopske i mogu se ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Kako bi se zaštitili krovne šine od ogrebotina, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom. Osim toga, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje osiguravaju sigurnost prilikom korišćenja.

Savršeno rešenje za prevoz tereta

Krovni nosači Dacia Logan MCV su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima, možete lako i bezbedno transportovati sve što vam je potrebno za putovanje. Bez obzira da li je u pitanju letnji odmor ili zimski sportski izazovi, ovi krovni nosači će vam omogućiti da svoj teret nosite sa sigurnošću i bezbrižnošću.

Maksimalna nosivost i sigurnost

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Ovi krovni nosači su pažljivo dizajnirani i testirani kako bi bili sigurni za upotrebu. Uz pravilno montiranje i korišćenje, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno i čvrsto pričvršćen tokom vožnje.

Kompletan set za vaše potrebe

Krovni nosači Dacia Logan MCV (2007-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su kompletan set koji vam je potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Molimo vas da pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta kako biste imali sigurnu i bezbednu upotrebu.

Prednosti

  • Jednostavna montaža i prilagodljivost
  • Izdržljivost i sigurnost
  • Mogućnost prevoza tereta sa maksimalnom nosivošću

Napomena: Krovni nosači Dacia Logan MCV su proizvod koji je testiran i koristi se u praksi. U mom iskustvu, ovi krovni nosači su se pokazali kao pouzdani i sigurni za prevoz tereta. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim nosačima koji će vam olakšati transport, toplo preporučujem krovne nosače Dacia Logan MCV (2007-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. Osigurajte sebi udobnost i sigurnost tokom putovanja!

Naručite svoje krovne nosače već danas i uživajte u sigurnom i lakom prevozu tereta na vašem vozilu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja