рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Dacia Logan Furgovan (2007-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13233 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA LOGAN FURGOVAN (2007-2013), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Teleskopske šipke za bezbedan i praktičan transport

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su neizostavni deo opreme. Upoznajte se sa krovim nosačima Dacia Logan Furgovan (2007-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, koji su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju sigurnost i pouzdanost tokom prevoza.

Kvalitetan dizajn koji se lako ugrađuje

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke ili standardnu šinu na krovu, Nordrive ima pravo rešenje za vas.

Sertifikovani i pouzdani nosači

Kada je u pitanju sigurnost, Nordrive je pouzdan izbor. Svi krovni nosači ove marke poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje da su prošli rigorozne bezbednosne testove. Možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i stabilan tokom vožnje.

Praktičnost i funkcionalnost na prvom mestu

Krovni nosači Dacia Logan Furgovan (2007-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, omogućavaju vam da lako montirate krovne kofere, nosače za skije ili nosače za bicikle. Njihov teleskopski dizajn omogućava prilagođavanje dužine nosača tako da odgovara širini vašeg vozila. Šipke su izrađene od visokokvalitetnog čelika i prilagođene su za montažu na krovne šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm.

Bezbednost i zaštita za vaše vozilo

Kada je u pitanju zaštita vašeg vozila, krovni nosači Dacia Logan Furgovan (2007-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su pravi izbor. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas, koji omogućava savršeno prianjanje i minimalizuje mogućnost oštećenja krovnih šina. Ovaj pojas je posebno obložen sa EPDM gumom koja štiti krovnim šinama od ogrebotina. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje osiguravaju vaš teret tokom vožnje.

Jednostavna montaža i upotreba

Da biste optimalno koristili ove krovne nosače, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje koje dolaze uz proizvod. Proverite da li su svi delovi iz kompleta na broju i pridržavajte se bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnu upotrebu nosača.

Prednosti:

  • Visokokvalitetan čelični profil
  • Teleskopski dizajn za lakše prilagođavanje dužine
  • Bezbednosne brave za sigurnost vašeg tereta

Napomena: Ove prednosti su nabrojane na osnovu iskustva korisnika i testiranja proizvoda.

Ugrađujte krovne nosače i prenesite teret bezbedno!

Ne gubite vreme, nabavite krovne nosače Dacia Logan Furgovan (2007-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 i iskoristite sve prednosti koje vam ovi nosači pružaju. Budite spremni za sve avanture i lako prenesite dodatni teret na vašem vozilu. Poručite ih danas i uverite se u njihovu funkcionalnost i kvalitet.

Ne zaboravite da se obratite stručnom osoblju OXO MARKET-a za sve dodatne informacije i pomoć pri odabiru pravog nosača za vaše vozilo.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja