рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Dokker Stepway (2015-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5879 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA DOKKER STEPWAY (2015-2021), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletno rešenje za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su set koji dolazi spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat.

Univerzalni set krovnih nosača za vaše vozilo

Krovni nosači Dacia Dokker Stepway (2015-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M predstavljaju kompletan set koji vam je potreban da biste na svom vozilu imali krovne nosače. Cena koju vidite odnosi se na ovaj kompletni set.

Napomena: Ovi krovni nosači odgovaraju samo vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Visokokvalitetni aluminijumski šipke

Šipke koje su dio ovog seta izrađene su od eloksiranog aluminijuma i opremljene kanalima u koje se ubacuju posebni gumeni profili otporni na klizanje. Ti profili služe za sprečavanje oštećenja koja mogu nastati tokom prevoza. Dodatno, na šipkama se nalaze kanali za montažu nosača za skije i nosača za bicikle, te ćete dobiti T-profile koji će idealno ulaziti u te kanale. Donji kanali šipki su oblikovani na način koji omogućava jednostavno navlačenje krovnih šapa na šipke. Nakon montiranja šipki, krajevi se štite gumenim poklopcima.

Sigurne krovnim šapama i brava sa ključevima

Krovnim šapama pružaju eleganciju i izrađene su od izuzetno otporne kompozitne plastike. Uz pomoć hvatača, šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Dizajn šapa omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na krovne šine. Uz set krovni nosača dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Specifikacije:

 • Model: Nordrive RailPro M
 • Namena: Krovni nosači za Dacia Dokker Stepway (2015-2021)
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Upustva za montiranje i bezbednost

Pre upotrebe, molićemo vas da detaljno pročitate upustvo za montiranje kako biste obezbedili sigurnu upotrebu. Takođe, pročitajte bezbednosno upustvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila.

Kupujte sa poverenjem

Nordrive je renomirani proizvođač krovnih nosača koji je dobio sertifikat GS-TÜV. Ova potvrda garantuje sigurnost i pouzdanost proizvoda. Uvereni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom i performansama ovih krovnih nosača.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža na šine vašeg vozila
 • Izuzetno otporne šipke od aluminijuma
 • Sigurno pričvršćivanje šapa na krovne šine uz pomoć bezbednosnih brava
 • Maksimalna nosivost do 100kg
 • Godine iskustva i kvaliteta Nordrive brenda

Naručite svoj set krovnih nosača Dacia Dokker Stepway (2015-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M danas i obezbedite dodatni prostor za prevoz vaših omiljenih stvari na putu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja