рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Dokker (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5877 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA DOKKER (2017-2021), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači koji ispunjavaju sve vaše potrebe

Opis proizvoda:

Krovni nosači Dacia Dokker (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za jednostavnu ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim specifičnostima krova vašeg vozila. Bezbednost i kvalitet su naš prioritet, te zato svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Krovni nosači – neophodan dodatak za vaš automobil

Krovni nosači su neophodan deo opreme ukoliko želite da montirate krovne kofera, nosače za skije ili nosače za bicikle. Vrlo jednostavno ih možete montirati sami i pružaju vam maksimalnu sigurnost i udobnost tokom putovanja.

Jednostavnost montaže i visokokvalitetni materijali

Šipke krovnih nosača su izrađene od eloksiranog aluminijuma i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i oštećenje. Upravo ti kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i bicikle. Takođe, donji kanali su napravljeni da olakšaju montiranje krovnih šipki na krovne šape, jednostavno navlačenjem šapa u kanale. Gumeni poklopci se stavljaju na krajeve šipki kako bi ih zaštitili.

Dizajn krovnih šapa je elegantan, a izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Kada su montirane na krovne šine vašeg automobila, šape se pričvršćuju pomoću hvatača koji garantuje maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa za dodatnu zaštitu.

Važne informacije o krovnom nosaču

Molimo vas da imate u vidu da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate upustvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, savetujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila kako biste obezbedili sigurnu vožnju.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali o karakteristikama i prednostima ovih krovnih nosača. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman krovnih nosača za različite modele vozila.

Prednosti

  • Visokokvalitetan aluminijumski profil
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Bezbedne i stabilne krovne šape
  • Dugotrajnost i pouzdanost
  • Prilagođeni različitim vrstama krovova
  • GS-TÜV sertifikat
  • Maksimalna sigurnost i udobnost tokom putovanja

Postanite vlasnik vrhunskih krovnih nosača!

Ako želite da obezbedite sigurno i jednostavno prevozite krovne kofera, nosača za skije ili bicikle, nemojte čekati. Kupite krovne nosače Dacia Dokker (2017-2021), alu šipke – Nordrive RailPro M odmah i iskusite vrhunsko kvalitet, udobnost i dugotrajnost.

Neka vam putovanja budu bezbrižna i prijatna uz pouzdane krovne nosače koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti.

Napomena: Ova prodavnica je jedini ovlašćeni prodavac proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja