рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Saxo (1996-2003) 5 vrata – Cam Driver 5004

7.800 рсд

SKU: GTC12988 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN SAXO (1996-2003) 5 VRATA – CAM DRIVER 5004

Krovni nosači su nezaobilazni deo vašeg vozila ako želite da prevozite teret na krovu. Naši krovni nosači su posebno dizajnirani za Citroen Saxo (1996-2003) modele sa 5 vrata. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji obezbeđuje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost.

Specifikacije:

 • Namenjen za: Citroen Saxo (1996-2003) 5 vrata
 • Materijal: Čelični profil
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti:

 • Visokokvalitetni materijal – Naši krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i pouzdano prevezen.
 • Kompletan set – Krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu na vaše vozilo. Nema potrebe za dodatnim komponentama ili alatima. Sve što vam je potrebno, već se nalazi u paketu.
 • Univerzalni dizajn – Cam Driver krovni nosači su univerzalnog dizajna, što znači da se mogu koristiti sa različitim tipovima krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, naši krovni nosači će savršeno odgovarati.
 • Velika nosivost – Sa preporučenom nosivosti od 50kg, naši krovni nosači su dovoljno snažni da prenesu veći teret. Možete bezbrižno prevoziti krovne koferčiće, ski nosače ili nosače bicikla bez straha od oštećenja ili nestabilnosti.

Uz ovaj set krovnih nosača, otvara se mogućnost da vaše putovanje postane još udobnije i praktičnije. Bez obzira da li idete na odmor sa porodicom ili na izlet sa prijateljima, imaćete dovoljno mesta za sve što vam je potrebno.

Ne gubite vreme i obezbedite sebi krovne nosače koji će vam pružiti sigurnost i udobnost. Poručite Krovne nosače Citroen Saxo (1996-2003) 5 vrata – Cam Driver 5004 odmah!

Prednosti:

 • Visokokvalitetni materijal koji garantuje čvrstoću i dugotrajnost
 • Kompletan set spremna za montažu bez potrebe za dodatnim komponentama
 • Univerzalni dizajn koji odgovara različitim krovovima vozila

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje i obezbedite sebi pouzdanu podršku za prevoz tereta na krovu vozila. Poručite Krovne nosače Citroen Saxo (1996-2003) 5 vrata – Cam Driver 5004 odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja