рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C6 (2005-2012) 4 vrata – Cam Driver 5022

9.750 рсд

SKU: GTC12983 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C6 (2005-2012) 4 VRATA – CAM DRIVER 5022

ISTINSKO REŠENJE ZA VAŠE PREVOZNE POTREBE

Da li vam je potrebno jednostavno i efikasno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu? Krovni nosači su tu da vam pomognu!

Krovni nosači za Citroen C6 (2005-2012) 4 vrata – Cam Driver 5022 su savršeno prilagođeni vašem vozilu i nude praktično i sigurno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izdržljivi i pouzdani.

ODLIČNO DIZAJNIRANI I JEDNOSTAVNI ZA MONTAŽU

Krovni nosači Cam Driver isporučuju se kao kompletan set, spreman za montažu. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, možete birati između raznih verzija nosača. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrisane ili standardne uzdužne šine, Cam Driver nudi odgovarajuće nosače za sve vaše potrebe.

REŠENJE ZA PREVOZ TERETA

Krovni nosači su neophodan deo opreme kada želite da prevezete krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači vam omogućavaju da bezbedno i sigurno prenesete teret na vrh vašeg vozila, oslobađajući prostor unutar automobila.

KVALITETNE KONSTRUKCIJE I POUZDANE PERFORMANSE

Cam Driver krovni nosači se sastoje od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa. Ova kombinacija materijala garantuje izdržljivost i dugotrajnost nosača. Pored toga, krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogućava da prenesete veći teret bez komplikacija.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača ovde


Prednosti krovnih nosača Citroen C6 (2005-2012) 4 vrata – Cam Driver 5022:

  • Izdržljivi čelični materijal
  • Laka montaža
  • Visoka nosivost od 50kg

Ako želite kvalitetne krovne nosače koji će vam pružiti sigurno i pouzdano rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu, onda su Cam Driver nosači pravi izbor za vas. Nabavite svoj set i uživajte u slobodnom prostoru u svom automobilu dok sigurno prenosite sve svoje potrepštine.

Narucite odmah i obezbedite krovne nosače za vaš Citroen C6 (2005-2012) 4 vrata – Cam Driver 5022!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja