рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen C5 Tourer (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5870 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C5 TOURER (2012-2017), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Faktički naslov:

Krovni nosači Citroen C5 Tourer (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M

Specifikacije:

 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Kompatibilnost: Citroen C5 Tourer (2012-2017)
 • Montaža: Set spreman za ugradnju
 • Sertifikat: GS-TÜV certifikat
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Opis proizvoda:

Krovni nosači Citroen C5 Tourer (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Uz Nordrive krovne nosače dobijate potpuno funkcionalan set spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila, sa ili bez pričvršćnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom. Bez obzira na verziju, svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje kvalitet i bezbednost.

Šipke ovih krovnih nosača su napravljene od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili su otporni na klizanje i služe za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama su idealni za montažu nosača za skije i nosača za biciklove. Uz šipke dobijate i T-profile koji idealno ulaze u kanal, što olakšava montažu dodatne opreme.

Montaža krovnih šipki na krovne šape je jednostavna. Donji kanali šipki su oblikovani tako da omoguće lako navlačenje krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i imaju elegantan dizajn. One se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Ove šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montiranja na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Ovi krovni nosači imaju maksimalnu nosivost od 100kg. Dužina šipki je 120cm.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučujemo vam da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, strogo se pridržavajte Bezbednosnog Upustva kako biste izbegli neželjene situacije.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u kako biste se detaljnije informisali o krovim nosačima Citroen C5 Tourer (2012-2017), alu šipkama – Nordrive RailPro M. Na našem sajtu možete pronaći i druge krovne nosače koji odgovaraju vašim potrebama.

Prednosti:

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Jednostavna montaža i korišćenje
 • Bezbedan i siguran za prevoz različite opreme

Kupi odmah i obezbedi sebi krovne nosače Citroen C5 Tourer (2012-2017), alu šipke – Nordrive RailPro M za vaš automobil.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja