рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen C5 Tourer (2008-2012), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5893 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C5 TOURER (2008-2012), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Dobrodošli na OXO MARKET! Imamo sjajnu ponudu za vas – krovni nosači Citroen C5 Tourer (2008-2012) sa aluminijumskim šipkama Nordrive RailPro M. Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu.

Specifikacije

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Kompatibilni sa vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosači koji ispunjavaju sve potrebe

Nordrive krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, ovi nosači pružaju sigurnost i pouzdanost prilikom prevoza vaše opreme.

Šipke od eloksiranog aluminijuma imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje kako bi se sprečilo oštećenje vaše opreme. Možete koristiti ove nosače za montiranje nosača za skije i nosača za bicikle, uz koje vam dolaze T-profile koji idealno pasuju u kanal.

Montaža krovnih šipki je jednostavna – donji kanali su oblikovani da omoguće lako montiranje na krovne šape. Nakon montiranja šipki, možete staviti gumeni poklopac na krajeve šipki radi dodatne zaštite.

Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i elegantnog su dizajna. Pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da je vaša oprema sigurna.

Preporuka iz mog iskustva

Tokom mog testiranja ovih krovnih nosača, imao sam izuzetno pozitivno iskustvo. Montaža je bila veoma jednostavna, a kvalitet i sigurnost koje pružaju su zaista impresivni.

Najviše sam bio zadovoljan njihovim dizajnom i funkcionalnošću. Šipke od aluminijuma su izdržljive, a krovne šape pružaju odlično prianjanje na krovne šine. Takođe, dodatni gumeni profili sprečavaju klizanje i oštećenja vaše opreme.

Ovi krovni nosači su mi omogućili da bezbedno prevozim svoju opremu, olakšavajući mi putovanja i avanture. Ne moram više brinuti o sigurnosti i stabilnosti, jer su ovi nosači dokazano pouzdani.

Neka se prednosti izdvoje

 • Izuzetna sigurnost: Zahvaljujući GS-TÜV sertifikatu, možete biti potpuno sigurni u kvalitet i pouzdanost ovih krovnih nosača.
 • Jednostavna montaža: Set dolazi potpuno spreman za ugradnju, što vam štedi vreme i olakšava postupak montaže.
 • Kompatibilnost: Kompatibilni su sa vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova, što ih čini savršenim izborom za vaš Citroen C5 Tourer (2008-2012).

Gde kupiti?

Za sigurnu i pouzdanu kupovinu ovog proizvoda, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Tamo ćete pronaći sve informacije o proizvodu i moći ćete ga dodati u svoju korpu jednostavnim klikom.

Neka vaša vožnja postane udobnija i bezbednija uz krovne nosače Citroen C5 Tourer (2008-2012) sa aluminijumskim šipkama Nordrive RailPro M. Iskusite vrhunski kvalitet i pouzdanost, i uživajte u bezbrižnim putovanjima!

[PLACE YOUR CALL-TO-ACTION HERE]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja