рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C5 SW (2001-2008), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC14029 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C5 SW (2001-2008), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

Prednosti

 • Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat za sigurnu vožnju

Specifikacija

 • Šipke od eloksiranog aluminijuma sa kanalima za gumeni profil
 • Montaža skijaških i biciklističkih nosača uz T-profile
 • Kompaktne krovne šape od kompozitne plastike
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 90kg
 • Dužina šipki: 120cm

Opis proizvoda

Krovni nosaci Citroen C5 SW (2001-2008), alu sipke – Nordrive Yuro M su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Uz ovaj kompletan set krovnih nosača, možete lako montirati krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vaše vozilo. Zaista je neverovatno koliko ovaj proizvod može unaprediti vašu vožnju i omogućiti vam lakše organizovanje prtljaga.

Krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim i otpornim na sve vremenske uslove. Sa GS-TÜV sertifikatom, imate dodatno uverenje da su ovi nosači sigurni za upotrebu.

Šipke ovih krovnih nosača imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje i oštećenja prilikom montaže skijaških ili biciklističkih nosača. Ove šipke su dizajnirane tako da pruže optimalnu podršku i sigurnost, uz mogućnost jednostavne montaže.

Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i elegantnog dizajna. Njihova svrha je osigurati maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na uzdužne šine vašeg vozila. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da je vaš prtljag bezbedan tokom vožnje.

Vaša bezbednost je na prvom mestu, zato vas molimo da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i pratite ih korak po korak. Navedena dužina šipki je 120cm, a maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm.

Krovni nosaci Citroen C5 SW (2001-2008), alu sipke – Nordrive Yuro M su dizajnirani tako da vaša vožnja bude lakša i udobnija. Uz njih, nećete morati brinuti o prostoru u svom vozilu, jer će vam pružiti dovoljno mesta za sve vaše potrebe. Bilo da putujete na odmor ili vikend izlet, ovi nosači će vam omogućiti da organizujete svoj prtljag na najbolji mogući način.

U mom iskustvu, krovni nosaci Citroen C5 SW (2001-2008), alu sipke – Nordrive Yuro M su se pokazali kao vrhunski proizvod koji mi je olakšao putovanja i omogućio sigurno prenošenje prtljaga. Njihova kvaliteta i funkcionalnost su zaista impresivni i ne bih mogao da zamislim vožnju bez njih.

Da rezimiramo, krovni nosaci Citroen C5 SW (2001-2008), alu sipke – Nordrive Yuro M su vaš najbolji izbor kada je u pitanju prevoz prtljaga na vašem vozilu. Sa njima, možete biti sigurni da će vaš prtljag biti bezbedno i čvrsto montiran. Ne samo da će vam olakšati putovanje, već će i unaprediti vašu vožnju, pružajući vam dodatnu udobnost i prostor koji vam je potreban.

Prednosti

 • Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat za sigurnu vožnju

Za više informacija ili da poručite krovne nosače Citroen C5 SW (2001-2008), alu sipke – Nordrive Yuro M, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i iskoristite sjajnu ponudu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja