рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C5 II (2008-) 4 vrata – Cam Driver 5022

9.750 рсд

SKU: GTC12984 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C5 II (2008-) 4 VRATA – CAM DRIVER 5022

Krovni nosači su neizostavni dodatak za vaše vozilo koje vam omogućava da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno. Naši krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili sigurnost i izdržljivost tokom vožnje.

Specifikacija

  • Montaža: Kompletan set spreman za ugradnju
  • Materijal: Čelični profil
  • Nosivost: Preporučena nosivost od 50kg
  • Dimenzije: Šipke dužine 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Prednosti

  • Bezbednost: Krovni nosači su dizajnirani da čvrsto drže sve vrste tereta, bilo da su to krovni koferi, ski nosači ili nosači bicikla. Uz naše nosače, možete biti sigurni da će vaš teret ostati na mestu tokom vožnje.
  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, možete sami postaviti nosače na vaše vozilo bez potrebe za dodatnom pomoći.
  • Univerzalnost: Naši krovni nosači su kompatibilni sa modelom automobila Citroen C5 II (2008-) 4 vrata. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvršćene tačke ili integrisane uzdužne šine, naši nosači će se savršeno uklopiti.

Dovoljno je samo jedan pogled na našu ponudu krovnih nosača da biste shvatili da nudimo najbolji kvalitet po pristupačnoj ceni.

Neka vaše putovanje bude udobno i sigurno uz naše krovne nosače. Odlučite se za vrhunski kvalitet i pouzdanost. Kupite krovne nosače za svoj Citroen C5 II (2008-) 4 vrata danas i uživajte u bezbrižnoj vožnji.

[SHOP NOW]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja