рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013) 5 sedista, bez uzduznih krovnih sina, bez sibera – Cam Totus 40100

10.300 рсд

SKU: GTC10943 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C4 PICASSO I MPV (2007-2013) 5 SEDISTA, BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA, BEZ SIBERA – CAM TOTUS 40100

Kompletan set neophodan za vaše putovanje

Kada planirate putovanje ili vam je potrebno više prostora za prevoz tereta, krovni nosaci su idealno rešenje za vaše vozilo. Sa kvalitetnim čeličnim profilom i jednostavnom montažom, Cam Totus 40100 krovni nosaci čine praktično rešenje za prevoz dodatne opreme poput krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

Spremni za ugradnju

Cam Totus 40100 krovni nosaci dolaze kao kompletni set, spreman za ugradnju na vaše vozilo. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila koji garantuje njihovu izdržljivost i pouzdanost. Sa različitim verzijama dostupnim prema tipu krova vozila, možete biti sigurni da će ovaj set savršeno odgovarati vašem Citroen C4 Picasso vozilu.

Povećajte kapacitet vašeg vozila

Cam Totus 40100 krovni nosaci su neophodan dodatak za vozila sa pet sedišta, bez uzdužnih krovnih sina i bez sibera. Uz ove nosace, moći ćete da povećate kapacitet vašeg vozila i prevozite sve što vam je potrebno na siguran i bezbedan način.

Jednostavna instalacija

Krovni nosaci Cam Totus 40100 su jednostavni za instalaciju. Set uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršcivanje, sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Osim toga, set sadrži i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, prema modelu automobila. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i visoku otpornost na UV zrake.

Pouzdanost i sigurnost

Cam Totus 40100 krovni nosaci imaju preporučenu nosivost od 50kg, što garantuje sigurno prevozite svoje stvari. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti dobro zaštićena i sigurna tokom putovanja.

Zovite nas za dodatne informacije

Ako niste sigurni da li su krovni nosaci Cam Totus 40100 odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam pružiti sve neophodne informacije i pomoći da odaberete pravi proizvod za vaše vozilo.

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Prednosti:

  • Jednostavna instalacija
  • Pouzdanost i sigurnost
  • Povećava kapacitet vozila

Poručite svoj set krovnih nosača odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja