рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013) 5 sedista, bez uzduznih krovnih sina, bez sibera – Cam Driver 5019

7.800 рсд

SKU: GTC12985 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C4 PICASSO I MPV (2007-2013) 5 SEDISTA, BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA, BEZ SIBERA – CAM DRIVER 5019

Krovni nosaci za vaš Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013) – Pružite dodatni prostor za prevoz!

Da biste zadovoljili sve svoje potrebe prevoza na vašem vozilu, predstavljamo vam Krovne nosace za Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013). Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi Cam Driver krovni nosaci pružaju kompletno rešenje spremano za ugradnju.

Jednostavna ugradnja i optimalna nosivost

Ovi krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama koje se prilagođavaju vašem vozilu. Bez obzira da li vaš automobil ima uzdužne šine ili ne, ovi krovni nosaci su osmišljeni tako da odgovaraju tačno vašem modelu. Bezbedno ih montirajte i budite spremni za sve avanture koje vam dolaze.

Odličan izbor za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosaci su osnovni deo opreme koji omogucava montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca bicikla. Sa ovim Cam Driver krovnim nosacima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno montirana, a vi ćete biti spremni za bilo koju vrstu izleta ili putovanja.

Kvalitetan materijal i pouzdanost

Naši krovni nosaci su izrađeni od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa (hvataljki). Ovaj izbor materijala osigurava stabilnost i dugotrajnost. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno montirana i da će izdržati sve izazove koje putovanje može doneti.

Kompletan set za jednostavnu montažu

Krovni nosaci dolaze kao kompletan set, uključujući dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Dostupni su u dužinama od 110cm ili 120cm, u zavisnosti od modela automobila. Bez brige, ovaj set ima sve što vam je potrebno da biste sigurno i pouzdano montirali krovne nosace na vaš Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013).

ZAKLJUCAK

Krovni nosaci Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013) bez uzduznih krovnih sina, bez sibera – Cam Driver 5019, su kompletno rešenje za proširenje kapaciteta prevoza na vašem vozilu. Izradjeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi Cam Driver krovni nosaci pružaju pouzdanu montažu, sigurnost i udobnost tokom putovanja.

PREDNOSTI:

  • Jednostavna ugradnja
  • Optimalna nosivost do 50kg
  • Kvalitetan materijal i dugotrajnost

Kupite sada svoj set krovnih nosaca i omogućite sebi i svojoj porodici uživanje u svakom putovanju sa dodatnim prostorom za prevoz!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja