рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen C4 I 5 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8949 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C4 I 5 VRATA (2004-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan deo za vaše vozilo kada je u pitanju prevoz tereta. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li imate uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, imamo pravo rešenje za vas.

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Ako se odlučite za kupovinu u našim maloprodajnim objektima, obezbedićemo vam besplatnu montažu krovnih nosača.

Poboljšajte funkcionalnost vašeg vozila

Krovni nosači su neophodni ako želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Naše aluminijumske šipke, Cruz Airo Fix Dark, su aerodinamičnog dizajna, što znači da smanjuju otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Sa niskim kačenjem na krov automobila, ove šipke su atraktivne i ekskluzivne u dizajnu i odgovaraju estetskom izgledu novih modela vozila.

Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od veoma kvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Bezbednost je od izuzetne važnosti, stoga vas molimo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovne šipke i krovnog kita kako biste pravilno instalirali i sigurno koristili ove proizvode.

Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje
  • Jednostavno montiranje i korišćenje dodatne opreme
  • Maksimalna nosivost od 75kg

Započnite svoje putovanje danas

Nabavite krovne nosače Citroen C4 I 5 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark i unapredite funkcionalnost i korisnost vašeg vozila. Posetite našu zvaničnu stranicu na OXO MARKET kako biste poručili ove kvalitetne krovne nosače i dobili besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Budite sigurni i praktični sa Cruz krovnim nosačima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja